21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZVEZDA PRIPREMINA MALI POKLON ZA DELIJE! Besplatan ulaz za sve navijače za utakmicu protiv Napretka!

INFO

Fudbalski klub Crvena zvezda je saopštio da će utakmica protiv Napretka u subotu 14. septembra biti posebna, jer će ulaz biti besplatan za sve navijače. Ova odluka je doneta u povodu proslave 61. rođendana stadiona „Rajko Mitić“.

Ovaj meč će biti prilika za navijače da pozdrave nova pojačanja u ekipi. Nemanja Radonjić je ponovo zadužio crveno-beli dres, dok je Rade Krunić ispunio svoj dečački san dolaskom u klub. 

Biće to prava prilika da svi zvezdaši pozdrave i nova pojačanja. Crveno-beli dres je po drugi put zadužio ljubimac navijača Nemanja Radonjić, dok je veliki zvezdaš Rade Krunić ispunio dečački san dolaskom u naš klub, ali i veliku želju svih navijača. Dobrodošlicu će svi prisutni moći de požele i Silasu, koji je izabrao da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi – prenosi klupski sajt. 

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

Sa nedavnim plasmanom u Ligu šampiona, navijači su pozvani da dođu na stadion i podrže fudbalere, pružajući im vetar u leđa pred prvu utakmicu u najkvalitetnijem evropskom takmičenju protiv Benfike. Ovo je izuzetna prilika da se pokaže podrška ekipi nakon uspešnog perioda i plasmana u Ligu šampiona.

Fudbalski klub Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu u Superligi Srbije sa 16 bodova i utakmicom manje, dok se Napredak nalazi na devetoj poziciji sa osam bodova.

Ovo je samo jedan od primera kako fudbalski klubovi mogu da se povežu sa svojim navijačima i da proslave važne događaje zajedno sa njima. Uz podršku navijača, fudbaleri će imati dodatni motiv da ostvare dobar rezultat i obraduju svoje vernu navijače.

BONUS VIDEO: