20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANĐELO O OVOME NIJE IMAO POJMA! Šok u studiju, poslednje gostovanje Anite Stanojlović pred „Elitu 8“ RAZOTKRILO DUGO SKRIVANE TAJNE!

ANĐELO O OVOME NIJE IMAO POJMA! Šok u studiju, poslednje gostovanje Anite Stanojlović pred "Elitu 8" RAZOTKRILO DUGO SKRIVANE TAJNE!

Pobednica Elite 7, Anita Stanojlović, večeras gostuje u poslednjoj u emisiji “Narod pita“ pred Elitu 8, gde je izrazila svoje oduševljenje brojnim poklonima svojih fanova.

 – Studio je pun poklona od moje podrške. Jako mi je drago što je tako. Trudim se da svakog od svoje podrške ispoštujem. Mislim da je ovo pokazatelj koliko su uz mene i koliko me vole – istakla je Anita odmah na početku razgovora.

Planovi za budućnost i uspeh brenda

Anita je otkrila da je pokrenula svoj biznis i da je prodaja njenog novog proizvoda bila izuzetno uspešna, toliko da je sve rasprodala. Ime njenog brenda, „Pravi put“, simbolično govori o njenom odnosu sa partnerom Anđelom, koji nije bio upućen u detalje proizvoda sve dok se nije lansirao na tržište. Anita je takođe najavila da je ovo samo početak i da će u budućnosti otvoriti salon, ali da je trenutno fokusirana na dalji razvoj svog brenda.

Ova popularna mlada devojka je istakla da je srećna zbog uspeha svog posla, te da je Anđelo takođe veoma srećan zbog njenog uspeha.

Emotivni odnos sa fanovima

Anita je takođe podelila svoje emocije i osećanja prema svojim fanovima, ističući koliko joj znače njihova konstantna podrška i ljubav. Njen emotivni odnos sa fanovima je nešto što je izuzetno važno za nju, te je istakla da se trudi da svakog od njih ispoštuje na pravi način.

BONUS VIDEO: