20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANELI OBMANULA JAVNOST, PA REŠILA DA ISPARI: Uhvaćena u laži pred „Elitu 8“ – ovo je njena nova PREVARA VEKA (FOTO)

INFO

Drugoplasirana učesnica „Elite 7“ Aneli Ahmić već danima tvrdi da u „Elitu 8“ ne ulazi, ali je sada uhvaćena u laži. 

Naime, ona se oglasila na svom Instagram profilu i odjavila se sa ove društvene mreže, jer će ubuduće, kako je istakla, njen nalog preuzeti drugi, koji će ga voditi dok ona ne bude bila u mogućnosti. 

Ahmićeva je ovim potvrdila da mora da pakuje kofere i krene za Beograd, gde će uskoro morati da uđe u karantin koji je za većinu učesnika obavezan pred početak nove sezone popularnog rijalitija na televiziji Pink. 

Ljudi, moj profil preuzimaju moji ljudi od večeras… Neću biti uvek aktivna… Hvala na razumevanju… Hvala svima na podršci, sve što vas bude zanimalo u budućnosti, možete pisati ovde – obavestila je Aneli svoje pratioce, te im dala uputstva za ubuduće. 

Foto: printskrin instagram

Aneli Ahmić se odjavila sa društvenih mreža

Inače, portal INFO je pisao o tome da će Aneli Ahmić biti jedna od učesnica i predstojeće sezone „Elite“, dok je ona to zdušno negirala, iako se povremeno odavala na razne načine. Jednom se i sama izlanula u lajvu koji je na TikToku držala sa sestrom Sitom Ahmić, ali je i nakon toga nastavila da se drži svoje priče o neulasku. 

Verovatno za to ima svoje razloge ili je i novi ugovor obavezuje da neke stvari zarad ekskluziviteta drži u tajnosti, a u svakom slučaju za par dana više neće ni imati šta da krije.

INFO

Foto: INFO

Ivan Marinković bio na sistematskom, pa nestao sa društvenih mreža

Podsetimo, Ivan Marinković se na sličan način kao Aneli Ahmić oglasio sinoć.

– Od večeras ne postojim! Ne pokušavajte da me kontaktirate, ne oglašavam se i molim vas da me ispoštujete – napisao je Marinković, a potom i nestao sa mreža.

INFO

Foto: facebook.com/Ivan Marinkovic

Ivan Marinković na identičan način obavestio javnost o svom nestanku

Dok su se neki momentalno zabrinuli zbog njegove objave, kako su i drugi učesnici poput Ahmićeve počeli da se odjavljuju sa mreža, iskusni rijaliti fanovi su zaključili da nema šta drugo da bude u pitanju nego karantin, koji čeka buduće učesnike „Elite 8“.

BONUS VIDEO: