20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…“:Janjuš naglas pročitao SCENARIO za „Elitu 8“ – sve se ZNA UNAPRED?!

INFO

U večerašnjoj emisiji „Narod Pita“ voditeljka Ana Radulović ugostila je Marka Janjuševića Janjuša i Marka Đedovića, a Janjuša je na samom početku sačekalo iznenađenje.

Stiglo je nešto za Janjuša, kakav je to poklončić – pitala je voditeljka.

– „Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen, nema mesta strahu. Tvoja armija Janjušević.“ Ovaj čovek nije normalan, evo imamo rakiju taman da naspemo, moramo da popijemo jednu čašicu rakije – pročitao je Janjuš s ceduljice, pa prokomentarisao ovaj čin svojih obožvalaca.

Je l’ to pisano za tebe i Aneli – priupitala je Ana.

Foto: Printskrin TV Pink

 

Pa izgleda, ne znam šta da ti kažem. Zalijte ovo cveće da ne uvene kao što je uvenula naša ljubav – poručio je Janjuš.

Podsetimo, Aneli Ahmić i Marko Janjušević, čija je veza na neki način obeležila „Elitu 8“ svoju ljubavnu priču nisu završili na lep način. Naime, ona je pred sam kraj rijalitija ostala trudna, ali je, navodno zbog sve većih nesuglasica sa Janjušem, odlučila da prekine trudnoću, ali i svaki dalji kontakt sa njim. Uprkos tome, njihova podrška, sve vreme dok je trajala pauza između dve sezone, nadala se da će se nekim čudom njih dvoje pomiriti, pa se u međuvremenu spekulisalo da se njih dvoje ipak čuju napolju. 

Kako za samo nekolika dana počinje „Elita 8“ Aneli pokušava da svoj ulazak sačuva u tajnosti, možda baš iz razloga što postoji mogućnost da u novoj sezoni obnovi romasnu sa Janjušem. Njih dvoje su se i putem društvenih mreža jedno drugom obraćali u signalima, uglavnom putem pesama koje su birali za pozadinu svojih objava ili citatima koje su kačili u Instagram pričama. Iz svega se dalo zaključiti da se situacija pred predstojeću sezonu zahuktava, pa mnogi smatraju da ni iznenađenje koje je Janjuša sačekalo u „Narod pita“ nije slučajnost. 

BONUS VIDEO: