21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„KAČAVENDA NA APARATIMA!“: Lejdi Di NIKAD BRUTALNIJE UDARILA na kumu nacionale, nije joj poštedela ni MRTVU MAJKU (GALERIJA)

INFO

Bivša učesnica „Elite 7“ koja je ostala upamćena po nerazjašjenom odnosu sa oženjenim cimerom Nikolom Lakićem, Lejdi Di našla se na udaru Milene Kačavende, koja ju je sinoć isprozivala u emisiji „Narod pita“ u kojoj je gostovala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di ne bira sredstva da uništi Kačavendu

Iako su ove dve rijaliti učesnice bile na nakratko sklopile primirje pred samo finale, njihov sukob se nastavio i u spoljašnjem svetu. Nakon što su pale teške prozivke s Kačavendine strane, oglasila se i Lejdi Di, koja je pratila Milenino gostovanje u emisiji, pa joj je brutalno uzvratila putem svog naloga na Instagramu.

Kačavenda na aparatima! Babuskaro, ljigavije osobe od tebe nema, glava ti kao da si nilski konj, debilka isfrustrirana! Nego, bolje pričaj o se*si porukama koje si slala, klošarko raspala – napisala je Lejdi, pa joj to nije bilo dovoljno, već je objavila Mileninu sliku iz emisije, pa nastavila da je vređa: 

Nilski konj se utripovao da je mafija! Babuskaro, sedi kao gospođa barem!

Međutim, ono što je mnogima zaparalo uši, bez obzira na težinu skuba između ove dve učesnice „Elite“, jeste pesma koju je Lejdi pustila u pozadini uz objave u kojima je ispljuvala Kačavendu. Reč je o vulgarnim stihovima: „Nemoj da me prozivaš je je*aću ti mamu, mamu na salamu, kad uhvatim je samu…“, a s obzirom na to da je Milena nedavno sahranila majku, koja je preminula, dok je ona još bila u rijalitiju, rijaliti fanovi su zgroženi potezom cimerke, koja bar nije imala obzira prema žalosti u kojoj je njena bivša cimerka.

BONUS VIDEO: