21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

JANJUŠ I KAČAVENDA OTKRILI SVE O „VRELOJ AKCIJI“ ZBOG KOJE SU NA RATNOJ NOZI: Milena konačno priznala čime ju je bivši košarkaš najviše POVREDIO I PONIZIO!

INFO

U večerašnjem izdanju emisije “Narod pita“, voditelj Milan Milošević ugostio je Milenu Kačavendu i Marka Janjuševića Janjuša, koji su se suočili nakon otvorenih sukoba koje su imali u „Eliti 7“.

Foto: Printskrin TV Pink

Milan Milošević postavljao provokativna pitanja

Ni napolju nisu radili na tome da izglade svoj odnos, a sada su progovorili o vreloj akciji koja je bila povod za svađe koje su usledile.

Kačavenda, zašto nosiš naočare – pitao je Milan odmah na početku.

Operisala sam kapke, sad sam malo bolje – odgovorila je Milena.

INFO

Foto: Printskrin TV Pink

Milena Kačavenda krije operisane kapke iza tamnih naočara

Janjuše, zašto ne pričaš sa Milenom – pitao je dalje Milošević.

Nemam ja šta da pričam, meni je ona jako draga. Nemam za cilj da ponižavam, imam svoje probleme – rekao je Janjuš.

Milena, tebe je najviše pogodilo što je Janjuš rekao da si htela da ga oralno zadovoljavaš – nastavio je voditelj sa provokativnim pitanjima.

INFO

Foto: Printskrin TV Pink

Marko Janjušević Janjuš tvrdi da mu je Milena i dalje draga osoba

Izvređao me je najstrašnije, govorio je da sam ga jurila za s*ks. Sukob se zaoštrio, on ga je započeo, a ja sam nastavila – rekla je Milena.

Da li je istina da je preko Samira pokušao da izgladi odnos s tobom – čačkao je Milan.

Samir je rekao da Janjuš nema ništa protiv mene, da me gotivi, ali ja sam rekla da li je gledao rijaliti. Rekao je da i nije pratio – odgovorila je kuma nacionale.

Podsetimo, Milenin i Janjušev odnos bio izuzetno napet i turbulentan, a posebno je postao zategnut kada se povela priča o abortusu Aneli Ahmić i kada je Milena Kačavenda zauzela Ahmićkinu stranu. Međutim, sa ove distance Marko Janjušević tvrdi da joj ništa ne zamera i da je ona njemu i dalje draga osoba, dok je voditelj konstatovao da je Milena od toga što je zauzela žensku stranu samo dobila tužbe.

BONUS VIDEO: