20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

JAVNI SKANDAL! Bebica i Teodora IZAZVALI KOLAPS U SAOBRAĆAJU, zbog bivšerijaliti takmičarke IZBIO OPŠTI HAOS!

JAVNI SKANDAL! Bebica i Teodora IZAZVALI KOLAPS U SAOBRAĆAJU, zbog bivšerijaliti takmičarke IZBIO OPŠTI HAOS!

Borislav Terzić Terza, poznat po svom učešću u popularnom rijalitiju „Elita“, stekao je veliku medijsku pažnju i simpatije publike ne samo zbog svoje zapažene karijere u rijalitiju, već i zbog uzbudljive vesti koju je saznao tokom svog boravka u programu. Tokom snimanja rijalitija, Terza je doživeo poseban trenutak kada je saznao da će postati otac, što je dodatno začinilo njegovu priču i učinilo je još interesantnijom za gledaoce. Ova informacija je ubrzo postala glavna tema u medijima i među obožavateljima, koji su sa nestrpljenjem pratili svaki njegov korak i razvoj događaja.

Nakon što je rijaliti završio, Terza je otvoreno govorio o svojim planovima za budućnost, uključujući veridbu i venčanje sa Milicom Veličković, s kojom je tokom programa započeo svoju romansu. Njihova veza je od tada postala predmet mnogih medijskih izveštaja i spekulacija, a njihova ljubavna priča postala je još jedan razlog zašto su bili u centru pažnje.

Danas su Milica i Terza organizovali veliko slavlje kako bi obeležili otkrivanje pola njihove bebe. Ovaj događaj je privukao značajnu pažnju medija i obožavalaca, koji su se okupili kako bi učestvovali u radosti para. Među prvima koji su stigli na proslavu bili su Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić, poznati iz prethodnih sezona rijalitija, čije prisustvo dodatno je pojačalo interesovanje medija i spekulacije o događaju.

Tokom proslave, Bebica je podelio svoja osećanja i utiske o slavlju, naglašavajući da su svi prisutni uživali u atmosferi i da nisu imali neprijatnih situacija. On je uz osmeh napomenuo da se i Lazar Čolić Zola, poznat iz prethodnih rijalitija, obradovao kao da je video brata, dok su slučajni prolaznici i poznate ličnosti, poput Gačića, naišli na pumpi, delovali kao obični prolaznici. Ove komentare Bebica je izneo sa dozom humora, dodajući da je sve to deo igre i uzbuđenja koje prati ovakve događaje.

– Imam giganta – ribu pored sebe! Prolaznici sviraju, ali nismo imali neku neprijatnu situaciju do sada. Čak mi se i Zola obradovao, kao da je video brata! Sve je to unutra igra. I Gačića smo videli na pumpi i delovao nam je kao prolaznik – rekao nam je Bebica koji je neposredno pre toga izazvao kolaps u saobraćaju, a prolaznici su bez izuzetka trubili zgodnoj takmičarki Elite.

BONUS VIDEO: