20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

STANISLAV MORA HITNO NA RAPORT: Maja mu zakazala JAVNI ČAS – od ovoga im zavisti BUDUĆNOST VEZE (FOTO)

INFO

Dani opuštanja i odmora bez Maje Marinković za Stanislava Krofaka su odbrojani.

Naime, nakon što je proveo neko vreme solirajući sa svojim prijateljima i ćerkom Vanesom na plaži Zrće poznatoj po danonoćnom provodu, mora hitno na raport kod svoje devojke, sa kojom je započeo razne zajedničke aktivnosti.

Naime, njih dvoje su nedavno otvorili zajednički Jutjub kanal, a poput mnogih bivših učesnika „Elite 7“ i njih dvoje svoju popularnost koriste za lajvove na TikToku, gde može fino da se zaradi. Maja je tako najavila njihov zajednički lajv na pomenutoj socijalnoj platformi, sa početkom od 23 sata i 30 minuta, a Pantera na ovaj javni čas mora da stigne na vreme kako svoju vezu sa Marinkovićevom ne bi doveo u pitanje. 

Foto: printskrin instagram

Stanislav Krofak i Maja Marinković večeras drže lajv na TikToku

Podsetimo, poslednjih dana u javnosti se dosta spekulisalo o Majinoj ljubomori zbog toga gde i kako Stanislav provodi vreme bez nje. Čak su postojale i neke spekulacije, da devojka sa pojedinih objava nije njegova ćerka, već neka druga, farbana plavuša, za razliku od Vanese koja je prirodno plava. Neki su čak posumnjala da to Marinkovićeva lično uhodi svog dragog sa lažnih profila, a njihovi fanovi će večeras u direktnom obraćanju sami moći da procene da li je i kako na njih uticala ova razdvojenost. 

U međuvremenu, Krofak se osim besnim automobilom od 200.000 evra, pohvalio i novom nekretninom koju je navodno iskeširao za svoju majku, a sve vreme forsira i objave svojih firmi, kako bi pokazao da je ozbiljan biznismen koji nema nikakvih finansijskih problema i dugova, kao što su ga pojedini prozivali.

BONUS VIDEO: