20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MISLILI SMO DA SMO SVE VIDELI! Učesnica Elite pomutila razum MISTERIOZNOM porukom, fanovi traže dokaz!

INFO

Bivša učesnica rijalitija „Elita“ Slađa Lazić Poršelina, napustila je vreo Beograd, pa sada uživa na Zlatiboru, gde je snimala pogled iz svog apartmana. Naime, Slađa je rešila da se skloni iz Beograda, dok se skroz ne oporavi posle plastičnih operacija koje je imala u poslednje vreme.

Inače, pre ovoga, bivša učesnica rijalitija „Elita 7“ i poznata starleta Slađa Lazić ponovo je privukla pažnju javnosti objavom provokativnog snimka iz kade dok se kupala. Snimak je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a komentari na račun njenog izvajanog izgleda su se samo nizali.

Osim snimka, Slađa je zaintrigirala ljubavnom porukom za svog izabranika, a niko nije znao kome tačno je posvećena i da li je u pitanju neki poznati frajer, povezan sa rijalitijem:

– Volim te, ljubavi – napisala je Slađa Lazić uz snimak. 

Foto: instagram.com/printscreen

Slađa Lazić

Podsećamo, Lazićeva je na Instagram storiju objavila prepisku sa misterioznim tajkunom, u kom joj on govori da će je oženiti, a kako nije mogla da sakrije sreću, odlučila je da podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži:

– Ti znaš da ću te na kraju ja oženiti – napisao je imućni biznismen, nakon čega je Slađa uzvratila:

– Znam – a pored odgovora je ostavila emotikon srca. 

Ovo nije prvi put da se Slađa našla u centru pažnje zbog provokativnog sadržaja koji deli na društvenim mrežama. Ona je poznata po tome što se ne libi da pokaže svoje telo i istakne svoje atribute, što je izazvalo pomešane reakcije kod publike. Ipak, jasno je da Slađa uspeva da održava pažnju javnosti i da izaziva interesovanje svojim kontroverznim objavama.

BONUS VIDEO: