20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

IVAN I MILJANA U „ELITI 8“ PRAVE DRUGO DETE: Bivši ljubavnici skovali PAKLENI PLAN za predstojeću sezonu rijalitija!

INFO

Nekadašnji rijaliti-ljubavnici Miljana Kulić i Ivan Marinković rešili su da zajedno uđu u „Elitu 8“ i rade na prinovi pred kamerama. Naime, oni su već roditelji jednog deteta začetog u rijalitiju, a sada su, kako saznajemo, doneli odluku da svom nasledniku podare brata ili sestru, a usput to i dobro unovče.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Ivan Marinković i Miljana Kulić hoće reprizu

Pomirenje Miljane Kulić i Ivana Marinkovića iznenadilo je mnoge, a njih dvoje su posle svega uspeli da nađu zajednički jezik i okupe se kao srećna porodica, prvenstveno zbog sina Željka. Ovom pomirenju je u velikoj meri kumovala Miljanina majka Marija Kulić, najviše jer unuku želi da raste uz oba roditelja – priča za Republiku izvor blizak porodici Kulić, pa nastavlja:

Međutim, Ivan i Miljana tek razrađuju planove za budućnost. Posle svega što su proživeli za sve ove godine i nakon ljubavnih brodoloma, koje su oboje preživeli, seli su i porazgovarali o opciji da se udruže i pokušaju da oni naprave zajednicu. Trenutno im je fokus na detetu, koje zaslužuje da vidi roditelje zajedno, pa i da ima i brata ili sestru, što da ne. Pogotovo što Ivana prozivaju jer s Jelenom nije imao dece, koju je ona toliko želela. On posle svega baš želi da dokaže da to nije do njega i da on i te kako može i hoće još dece. Miljani se isto smučilo da svake sezone u rijalitiju ponavlja isti scenario, pa je i ona shvatila da je krajnje vreme da se uozbilji i pokuša s Ivanom da zasnuje porodicu.

INFO

Foto: printscreen/instagram

Željko Kulić konačno srećan u društvu oba roditelja

Podsetimo, Marinković je nakon izdaje supruge Jelene Marinković, koja ga je prevarila s Urošem Rajačićem u „Eliti 7“, govorio da nije isključeno da se on pomiri s Miljanom, koja je takođe nakon dugog lutanja i neslavnih veza ponovo sama.

Nikad se ne zna, možda se Miljana i ja pomirimo, pa ona sa Željkom dođe da živi kod mene u Beograd. Idem kod njih u Niš na pet dana, videćemo šta će dalje biti – rekao je Ivan nedavno u „Narod pita“.

Rečeno je i učinjeno, pa oni sada zajedno uživaju, kao prava porodica, a imaju dosta vremena da u miru razmotre sve opcije i planove za budućnost. U međuvremenu, čine sve da usreće svog dečaka, te ga je otac vodio u prodavnicu igračaka da izabere sebi šta želi, te su sate i sate proveli u šetnjama i restoranima.

ZOLA VAN SEBE ZBOG IVANOVOG I MILJANINOG POMIRENJA

INFO

Foto: printskrin instagram

Ovako Lazar Čolić Zola pati za Miljanom Kulić

Otkako je odjeknula vest o pomirenju Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, a društvene mreže preplavile njihove zajedničke slike sa sinom Željkom, mnogi su se pitali šta za to vreme radi Nišlijkina najveća ljubav Lazar Čolić Zola.

On se ubrzo oglasio na Instagram profilu s Crnogorskog primorja, a sudeći po njegovim objavama, reklo bi se da vidno pati i na indirektan način pokušava da poruči bivšoj da je pogrešila. Naime, on je sve vreme u Instagram pričama vrteo srceparajuće pesme, a u jednoj se više nego očigledno krila poruka da mu je žao što se opredelila za

drugog.

„A mogla si da imaš me, sa mnom da živiš najbolje“ – ispisao je Zola uz svoju fotografiju stihove čuvene balade Saše Matića „A ti si izabrala njega“, što su mnogi protumačili kao obraćanje Miljani.

BONUS VIDEO: