20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

UHAPŠENA ŽENA U KOSOVU POLJU: Uzela čekić i počela radi neke BIZARNE STVARI

UHAPŠENA ŽENA U KOSOVU POLJU: Uzela čekić i počela radi neke BIZARNE STVARI

U Kosovu Polju je došlo do bizarnog incidenta u kojem je ženska osoba uhapšena nakon što je čekićem polupala tri skupocena automobila. Snimak na kojem razbija dva automobila, uz komentare poput „I ovaj se loše provodi, zar ne?“ i „I tebi je loše – zovi policiju“, brzo se proširio društvenim mrežama, što je na kraju i dovelo do njenog hapšenja.

Psihičko stanje osumnjičene

Iz policije takozvanog Kosova su saopštili da je žena psihijatrijski bolesnik te da je tokom razbijanja automobila zadobila povrede. Nakon hapšenja, ona je odmah sprovedena u bolnicu na psihijatrijsku kliniku u Prištini radi daljeg lečenja.

Krivični postupak i medicinska procena

Protiv osumnjičene će biti pokrenut krivični postupak zbog izvršenja krivičnog dela „oštećenje ili uništavanje tuđe imovine“. Nakon što je osumnjičena zadobila povrede, upućena je na liječenje u KKUK i na psihijatrijski pregled kako bi se utvrdilo njeno psihofizičko stanje.

Inače, u toku jučerašnjeg dana uhapeno je i nekoliko osoba u Kosovskoj Mitrovici.

Naime, u trenutku dok je počinjala debata u sali skupštine Opštine Severna Mitrovica, gde su predstavnici civilnog društva, medija, NVO organizacija i drugi pozvani na debatu „Međuetnička saradnja, Opštinski odbor za bezbednost u zajednici, saradnja između institucija i civilnog društva“, radnici su prekrečili oslikane srpske zastave u blizini glavnog mosta na Ibru.

Kako su policajci rekli reporteru Kosovo onlajna, tom prilikom je privedeno i nekoliko osoba koja su prema rečima policajaca „smetali prilikom krečenja“, a pored oslikanih srpskih zastava na Trgu Mitić radnici su prekrečili i grafite u blizini mosta.

Kako se nezvanično saznaje, privedeni su Aleksandar Arsenijević, lider Srpske demokratije, kao i još jedno lice.

Bonus video: