19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NOVI UDARAC ZA ANELI AHMIĆ! Zbog ovoga će HITNO morati da ide na SUD?!

NOVI UDARAC ZA ANELI AHMIĆ! Zbog ovoga će HITNO morati da ide na SUD?!

Bivša takmičarka ,,Elite“ i tiktokerka Dragana Sretenović poznatija kao Lejdi Di na Instagram profilu objavila je status u kom je imala direktan udarac na nekadašnju cimerku iz Bele kuće i drugoplasiranu, Aneli Ahmić. 

Naime, ono što je Lejdi zasmetalo to što je Aneli nakon izlaska iz ,,Elite 7″ ostala u Beogradu i nije otišla da vidi ćerku. Drugoplasirana takmičarka je ispričala da je razlog zbog kog je ostala to što je imala obavezu prema Pink televiziji, ali Lejdi se nije ,,upecala“ na taj izgovor, te ju je otvoreno napala javno. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić pozirala pred emisiju Narod pita

 

Na Instagram profilu Lejdi je napisala status, koji je sve šokirao:

  Tek sad otišla da vidi dete, imao je i Stanislav obaveza, pa je odmah otišao kod ćerke, svi smo imali obaveza prvu noć kada smo ispali, pa smo otišli kod dece bez spavanja i tako umorni došli uveče u emisiju samo njih da vidimo. Bruko, ženskog roda! – napisala je surovo Lejdi Di o Aneli Ahmić. 

INFO

Foto: Instagram.com

Lejdi Di prozvala Aneli Ahmić na Instagramu

Inače, po odlasku u porodičan dom, emotivni susret sa ćerkom Norom Aneli je ovekovečila dirljivim video snimkom, koji možete pogledati u nastavku:

 

 

Aneli nije mogla da ispusti Noru iz naručja dok su se emotivno grlile. Nakon što su se emocije spustile, Aneli je ušla sa ćerkicom u dom, gde ju je sačekala porodica, sa kojom je pričala o svim aktuelnim temama iz rijalitija, budući da se nisu videli prethodnih deset meseci. 

Da li će zbog ovoga Aneli tužiti Lejdi ostaje nam da vidimo!

BONUS VIDEO: