08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„10.000 EVRA JE PROKOCKAO, OD NJEGA NEMA NIŠTA“! Aneli otkrila DETALJE PRVOG SUSRETA sa Janjušem nakon Elite – Niko ne zna…

"10.000 EVRA JE PROKOCKAO, OD NJEGA NEMA NIŠTA"! Aneli otkrila DETALJE PRVOG SUSRETA sa Janjušem nakon Elite - Niko ne zna...

 

 

Nakon gostovanja Maje Marinković u emisiji „Narod pita“, televizija Pink je izdala zvanično saopštenje i otkrila da na Dedinje stižu Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, koji su se suočili sa sudom naroda i zbog toga odgovaraju na sva pitanja verne publike.

Foto: INFO

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić pojavila se večeras u vatreno crvenoj uskoj haljini i pred kamerama portala INFO otkrila šta se kod nje u životu trenutno dešava, te progovorila o odnosu sa Janjušem.

– Nikako nije protekao susret sa Janjušem, čula sam da je bio u kladionici, ali me to ništa ne čudi. Bio je pre neku noć u diskoteci, pre toga je bio u kazinu i prokockao 10.000 evra. Ljudi me linčuju danima kakva sam majka, jer nisam otišla kući da vidim dete, a ja sam ovde pod ugovorom i radim, na poslu sam. Janjuševa Kruna živi u Beogradu, moja Nora ne, ja ovde snimam emisije, nisam imala vremena, hvala Bogu pa idem sutra. Svaku noć prolazim teške momente i plačem, niko ne zna kako je meni u moja četiri zida… – zastala je bivša takmičarka, pa nastavila:

Foto: INFO

Aneli Ahmić

– Eto koliko se Janjuš promenio, dokazao je kakav je otac, od kako smo izašli drugi dan je bio u kazinu. Od njega nema ništa, provocira me, jer nisam otišla da vidim svoju ćerkicu. To je čovek koji se nikada neće promeniti. Ja nisam spremna za vezu, on je još u mom srcu, ali ne mogu da pređem preko nekih stvari, ne znam šta bih ga pitala – izjavila je Aneli, a šta je još rekla Aneli u ovom obraćanju, pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO: