18/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Zvanično: Bibras Natho potpisao novi ugovor sa Partizanom!

Partizan izmirio dugove, ukinuta suspenzija FIFA

Na konferenciji za medije pred susret sa ekipom Vojvodine, trener Partizana, Aleksandar Stanojević objavio je sjajne vesti za sve navijače crno-belih. Izraelski vezista, Bibras Natho je u toku današnjeg dana i zvanično potpisao ugovor o produžetku saradnje sa crno-belima.

Ne treba ni pominjati koliko Natho znači za kreaciju i igru Partizana, a pokazao se kao vrlo siguran i kada je u pitanju realizacija kaznenih udaraca. Stoga, ne čudi što su se u taboru crno-belih žestoko borili da obezbede njegov novi potpis.

Stanojević je podvukao da je njegov potpis jako značajan, jer ukazuje na to da postoji sloga i poverenje između kluba, trenera i fudbalera. Nada se da će ovo biti samo prvi od mnogobrojnih potpisa ovog leta.

– Značajno je za sve nas, jer svaki igrač koji produži ugovor, to znači poverenje između igrača i kluba i trenera. Nadam se da će biti još produženja, meni to daje zadovoljstvo, to mi pokazuje da su zadovoljni ovde – rekao je Stanojević.

titao pobedu nad fašizmom u majici sa podrškom RusimaUgovor je potpisan neposredno pre početka konferencije za medije, a glasi na godinu i po dana, što znači da će se Izraelac zadržati među crno-belima barem do zime 2024. godine.

Podsetimo, Izraelac je već nekoliko puta naglasio da se oseća izuzetno prijatno u Beogradu i da čak razmišlja da završi svoju karijeru u našem glavnom gradu i da se potom u potpunosti nastani ovde sa svojom porodicom. Ovo je svakako korak ka ostvarenju tog plana.