25/09/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZBOG KAMAGRE NA ROBIJU! Beograđanin dobio deset meseci u zatvoru zbog leka za potenciju

ZBOG KAMAGRE NA ROBIJU! Beograđanin dobio deset meseci u zatvoru zbog leka za potenciju

Bizarna priča na ulicama Beograda.

Malo kome su privukli pažnju, ali svakako su se ispostavili kao važni, oglasi koje je po banderama lepio Z.L. i zahvaljujući kojima je stupao u kontakt sa klijentima koji su želeli da unaprede svoj učinak u krevetu.

Naime, ovaj Beograđanin je prodavao u velikim količinama lek za potenciju – kamagru, a prilikom pretresa u njegovom rancu je pronađena gomila ovog medikamenta, koji nije odobren od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva.

Po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici MUP RS, Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala UKP, zadržali su u sredu Z. L. (37) zbog sumnje da je počinio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda.

Prilikom pretresa osumnjičenog u rancu su pronađeni lekovi za potenciju „Kamagra“, za koji lek Agencija za lekove i medicinska sredstva nije izdala dozvolu, odnosno nije registrovan na teritoriji Republike Srbije, a koje je prodavao tako što je stupao u kontakt sa kupcima koji su mu se javljali na osnovu oglasa koje je lepio po autobuskim stajalištima i banderama na teritoriji opštine Čukarica – saopšteno je iz Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Kako se navodi, policija je u stanu osumnjičenog pronašla još 23 kutije ovog „leka“.

Osumnjičeni je juče doveden u Drugo OJT u Beogradu, gde je saslušan od strane dežurnog zamenika javnog tužioca i nakon saslušanja, na kojem je priznao izvršenje krivičnog dela, pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu zaključen je sporazum o priznanju krivičnog dela, te je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 10 meseci.

Istovremeno je određeno da se ona neće izvršiti ukoliko u vreme proveravanja od tri godine ne učini novo krivično delo, a izrečena mu je i novčana kazna, kao i mera bezbednosti oduzimanja predmeta, odnosno lekova, prenosi Kurir.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);