05/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZA OVE ZNAKOVE HOROSKOPA SVE SE MENJA 12. APRILA: Pripremite se za nikad MOĆNIJI ASTRO PERIOD

ZA OVE ZNAKOVE HOROSKOPA SVE SE MENJA 12. APRILA: Pripremite se za nikad MOĆNIJI ASTRO PERIOD

Horoskop, Foto: Profimedia

U slučaju Jupitera i Neptuna, poslednji ciklus je počeo još 2009. godine, kada su se njih dvoje sreli u futurističkom znaku Vodolije. Ovog puta, dve planete se susreću u Ribama, što se dešava otprilike svakih 150 godina.

Ovaj poseban zodijački položaj je posebno uočljiv zbog Jupiterove i Neptunove povezanosti sa Ribama: Jupiter se smatra tradicionalno vladajućom planetom Riba, dok se Neptun smatra njenim planetarnim vladarom u modernoj astrologiji.

Imati obe kosmičke krune Riba koje istovremeno putuju kroz njeno vodeno carstvo je duboko, jer omogućava obema planetama da deluju efikasnije, prihvate svoju pravu prirodu i osećaju se kao kod kuće.

Ovaj povoljan period mogao bi doneti brz duhovni rast, sanjivu umetničku inspiraciju i dubok osećaj idealizma. Takođe je odlično vreme za istraživanje mistične umetnosti, kreativnosti ili emocionalnog lečenja.

Ovaj mistični aspekat najjače će delovati na Ribe, Rakove i Škorpije.

U međuvremenu, Neptun posećuje Ribe samo svakih otprilike 165 godina ali kada to učini, ostaje više od decenije. U našem životu, Neptun je prvi put uronio u Ribe 2011. i ploviće kroz njena mora do 2026. Konjunkcija Jupiter-Neptun 12. aprila označava jedini put tokom ovog tranzita Riba pa će se Jupiter i Neptun savršeno uskladiti.

Sa Jupiterom i Neptunom koji se okupljaju u svom kolektivnom kućnom znaku, energija zodijaka Riba se uveliko pojačava. Duhovne, kreativne i intuitivne, Ribe su sve u tome da prihvate naše emocije i da se izgubimo u nematerijalnim stvarima. Ribe su takođe poslednji znak zodijaka, tako da je njihova energija promenljiva, eterična i transcendentalna — uči nas da lečimo i transformišemo. Svi horoskopski znaci će moći lakše da se uključe u ovaj energetski tok tokom konjunkcije Jupiter-Neptun.

Bez obzira na vaš horoskopski znak, poravnanje Jupiter-Neptun ima potencijal da ojača naš osećaj duhovnosti, pojača našu intuiciju i podstakne nas da dublje istražimo svoju podsvest. Pošto ekspanzivni Jupiter donosi obilje, a iluzivni Neptun misticizam, možda ćemo otkriti da je lakše ući u meditativno stanje ili steći uvid iz simbolike u našim snovima.

Ojačani snagom emocionalnih Riba, integraciji novih koncepata na podsvesnom nivou ili novih filozofija u naša srca sada postaje lakše pristupiti. Zajedno, Jupiter i Neptun se bave osećanjem stvari u vašoj duši.

(INFO/INFO)

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘322513038446696’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
fbq(‘track’, ‘ViewContent’, {content_ids: ‘1020149’, content_type: ‘product’});