13/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

VUČIĆ OTKRIO DETALJE RAZGOVORA SA LIDEROM ZAPADNE ZEMLJE: Učinili ste Srbiji veliku nepravdu, stav moje zemlje se neće menjati!

VUČIĆ OTKRIO DETALJE RAZGOVORA SA LIDEROM ZAPADNE ZEMLJE: Učinili ste Srbiji veliku nepravdu, stav moje zemlje se neće menjati!

Vučić je naveo da je sa moćnim zapadnim državnikom razgovarao do kasno u noć i da je razgovor trajao do 3 sata iza ponoći.

Rekao sam mu da su učinili veliki nepravdu Srbima, ne samo 1999. godine, već i mnogo više. On me je saslušao sa velikom dozom razumevanja. U jednom trenutku je rekao: Aleksandre, ajde da presečemo ovo...-

Tanjug/Zoran Žestić

 

Vi ste u pravu za 80 ili čak 90 odsto stvari, ali stav moje zemlje se neće menjati. Veliki ne menjaju svoju politiku. Kajanje i žaljenje su ostavljeni za male zemlje. Vodiš Srbiju i treba da gledaš šta danas možemo da učinimo i uradimo jedni za druge. –

Vučić je dodao i da je u tom trenutku osetio bar malo olakšanje zbog razumevanja i ličnog priznanja da je bio u pravu iznoseći stav Srbije.

Iako sam osetio ličnu satisfakciju, znajući da i oni na Zapadu shvataju da su pogrešili, znam da se njihov stav neće menjati. Veliki ne priznaju svoje greške i Srbija od tog našeg razgovora neće imati ništa. Zato moramo da gledamo šta ćemo učiniti i šta raditi dalje, vodeći računa o interesu naše države i naroda – rekao je Vučić.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);