16/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Vučević: Ovo naselje lepo izgleda, a Grad je samostalno investirao 1,6 milijardi, obezbeđena je još jedna lokacija

Vučević: Razgovarali smo i o daljoj saradnji Novog Sada i ambasade SAD Hil

Miloš Vučević, Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Pripadnicima službi bezbednosti danas su uručeni ključevi za 438 stanova u novoizgrađenim objektima u naselju Jugovićevo u Novom Sadu. Njima su ključeve uručili gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, ministarka pravde Maja Popović, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, kao i državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Bojan Jocić. Kako je rekao gradonačelnik Vučević, nastavljen je niz zajedničkih uspešnih investicija Republike Srbije i Grada Novog Sada.

– Ovaj lokalitet opremljen je po najmodernijim standardima kako bismo obezbedili dobre uslove za život ljudima koji se staraju o sigurnosti našeg grada i naše države. Ovo naselje jako lepo izgleda, a Grad je samostalno investirao milijardu i 600 miliona dinara, i obezbedili smo još jednu lokaciju za ovu namenu, na Bulevaru Evrope – naglasio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Ministarka Darija Kisić Tepavčević izrazila je zadovoljstvo zbog toga što država brine o onima koji brinu o opštoj bezbednosti, kao i zbog toga što je, i ovog puta, među vlasnicima stanova kojima su ključevi uručeni, petoro boraca i ratnih vojnih invalida. Da su veoma važni za društvo oni koji posao stavljaju ispred svojih porodica, naglasila je i ministarka pravde Maja Popović, kao i da, ovim projektom, država Srbija jača sektor bezbednosti.

Tomislav Momirović izjavio je da su zgrade u naselju Jugovićevo zidane po najvišim svetskim standardima, da je do sada u Novom Sadu završeno 1970 stanova i da će se u narednom periodu graditi još 1500 objekata.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović istako je da Srbija ne zaboravlja na svoje heroje, na one koji, osim što brinu o svojim porodicama, brinu i o velikoj zajedničkoj porodici Srbiji. On se zahvalio Gradu Novom Sadu na tome što je za naselje obezbedio najsavremeniji mobilijar i na tome što je planirano da u tom delu grada budu izgrađeni škola i vrtić.

(INFO / Grad Novi Sad)

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘322513038446696’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
fbq(‘track’, ‘ViewContent’, {content_ids: ‘1059639’, content_type: ‘product’});