16/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

VUČEVIĆ ČESTITAO VUČIĆU STUPANJE NA PREDSEDNIČKU FUNKCIJU! Na nama, tvojim saborcima je da ti olakšamo teret koji nosiš! (FOTO)

VUČEVIĆ ČESTITAO VUČIĆU STUPANJE NA PREDSEDNIČKU FUNKCIJU! Na nama, tvojim saborcima je da ti olakšamo teret koji nosiš! (FOTO)

Nakon polaganja zakletve predsednika Aleksandra Vučića, u redu mnogih koji su mu čestitali ponovno stupanje na funkciju predsednika države, bio je i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević koji mu je pružio otvorenu podršku. 

Aleksandar Vučić je danas, sa desnom rukom na Ustavu Srbije, a levom rukom na Miroslavljevom jevanđelju položio zakletvu i time, po drugi put, postao predsednik Srbije. Ove dve knjige su dva simbola Srbije, one povezuju današnju moćnu, pravnu i prosperitetnu Srbiju sa onom veličanstvenom Srbijom prošlosti, zemljom hiljadugodišnje kulture, prosvete i nauke. Te dve Srbije su danas simbolično spojene upravo u liku našeg predsednika koji je pravi kamen temeljac čitave države i društva, čovek i državnik kome građani veruju i u čijim rukama su “ključevi Srbije”. Aleksandre, neka ti je srećan novi mandat, želim ti zdravlje i snagu, mnogi izazovi leže na putu kojim nezadrživo idemo napred, a na nama, tvojim saborcima, jeste da uredimo sve da ti taj preteški teret koji nosiš na plećima bude barem malo lakši. Živela Srbija!

 

 

 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);