estock/ataimages

Tragična smrt supruga poznate voditeljke Nikoline Pišek i istoričara umetnosti Vidoja Ristovića (44) ne prestaje da intrigira javnost. Portal Vesti.rs je došao do saznanja da je Vidoja ubila takozvana vijagra smrti, koja nije pristupačna svima i koju u Srbiji prodaje samo jedan čovek koji je poznat pod nadimkom Rus.

I pevač završio u bolnici zbog vijagre od Rusa

Poznati srpski folker nedavno je završio u bolnici zbog mešanja alkohola i vijagre koju Rus prodaje. Njemu se tada naglo slošilo i primljen je u Urgentni centar. Pevač je, pored svega navedenog, koristio i opijate, pa se izvukao za dlaku. Inače, on redovno, godinama, konzumira psihoaktivne supstance, o čemu je i javno govorio bez problema.

Naime, kako smo dalje saznali, od ove vijagre smrti nije preminuo samo Ristović već je pre njega stradao poznati političar, dok je jedan policijski oficir jedva preživeo. Taj čovek je završio u bolnici pošto se predozirao ovom vijagrom i doživeo infarkt.

instagram.com/vidojeristovic

 

 

Vidoje hteo da kupi ljubavnici stan na Voždovcu

Izvesna maserka D. B., s kojom je Vidoje proveo poslednje sate života, kako Vesti saznaje, živi kao podstanar osam godina.

– Ona je poreklom iz Valjeva, a u tom stanu živi kao podstanar već osam godina. Vidoje je stalno dolazio, čak se pričalo da je ona želela da kupi taj stan. Sigurno je hteo da joj pomogne u tome da više ne bi živela kao podstanar. To je taj stan u kojem je, nažalost, Vidoje preminuo. On se nalazi na Voždovcu – kaže naš izvor.