02/07/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

(UŽIVO) PREDSEDNIK SRBIJE SE OBRAĆA NACIJI: Navikao sam da trpim udarce! Velika napetost na KOSOVU!

(UŽIVO) PREDSEDNIK SRBIJE SE OBRAĆA NACIJI: Navikao sam da trpim udarce! Velika napetost na KOSOVU!

Vučić govori o svim aktuelnim temama – situaciji na KiM, ratnim sukobima u Ukrajini i njegovom uticaju na Srbiju, predstojećim izborima zakazanim za 3. april…

Na pitanje voditeljke zašto nije dolazio na televiziju na kojoj je prethodno radila (N1), Vučić je rekao da nije ni znao da je pozivan, pa dodao:

Svakoga dana slušam uvrede na svoj račun. Dele ljude na glupe i pametne, kao da samo pametni treba da gostuju. Uvek sam razmišljao da li sam pogrešio. Imao sam i lični razlog, iako sam uvek bežao od ličnih razloga, a tamo da sam otišao osećao bih se posramljenim pred sopstvenom decom, jer su oni stalna tema.

Navikao sam da trpim udarce i ako želite da uđete u politički ring, nemojte da ulazite ako mislite da ćete samo da zadajete udarce. Zadaju se i udarci ispod pojasa, ni to nije problem.

Demonstracije na Kosovu i Metohiji

Vučić kaže da vidi veliku napetost kod naših ljudi na Kosovu i Metohiji. Predsednik je objasnio da do zuba naoružani „policajci“ lažne države ulaze na krštenja Srba na Kosovu i Metohiji.

– Znamo da iza smene sudije Ljiljane Stevanović stoji Aljbin Kurti. Kurti je u izjavi dodao da oni sve rade u dogovoru sa NATO i EU – rekao je Vučić.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);