13/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

UŽAS U BOGATIĆU! Oborio biciklistu, prešao preko njega, pa pobegao!

UŽAS U BOGATIĆU! Oborio biciklistu, prešao preko njega, pa pobegao!

Biciklista Milan B. (61) je tom prilikom zadobio teške telesne povrede usled kojih je preminuo sutradan u Urgentnom centru u Beogradu. Na stravičnom snimku sigurnosne kamere sa kuće u blizini vidi se trenutak kako automobil sive boje u punoj brzini udara biciklistu koji se kretao svojom desnom stranom, obara ga, prelazi preko njega i bez zaustavljanja velikom brzinom produžava u istom pravcu.

Svega nekoliko minuta nakon nesreće jedan vozač je prijavio policiji da je uočio telo muškarca, pa je intervenisala hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića. Biciklista je bio živ i sa teškim telesnim povredama opasnim po život transportovan je u Beograd. Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu je naredilo obdukciju tela.

Padala je jaka kiša zbog čega su snimci koje je policija preuzela sa više sigurnosnih kamera nejasni što otežava identifikovanje automobila i potragu za bahatim vozačem. On je, prema snimcima pojedinih kamera koje su zabeležile njegovo kretanje, imao sreće pa još uvek nije otkriven. Naime, na semaforu u centru Bogatića se nije zadržavao jer je imao „zeleno“ a verovatno zbog jakog pljuska niko nije čuo kada je automobil udario u bicikl iako se nezgoda dogodila u naseljenom mestu.

Da je bilo lepo vreme dosta ljudi bi bilo napolju i ne bi tek tako mogao da pobegne. Ovako, skoro niko ne zna da se nezgoda dogodila – navodi naš izvor.

Telegraf.rs saznaje da su na mestu nezgode pronađeni delovi koji su otpali sa automobila prilikom sudara koji se ispituju i za sada nije poznato koliko će pomoći u istrazi.

U policijskoj stanici u Bogatiću očekuju da će građani pomoći ukoliko prijave sumnjive automobile sive boje sa oštećenjem na prednjoj strani, kao i vozači koji su se te večeri kretali istim putem i imaju bilo kakvu informaciju o automobilu koji je učestvovao u nezgodi i usmrtio biciklistu.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);