Foto: AGOS i Paraolimpijski komitet Srbije

Predstavnicima medija i gostima obratili su se srpski reperezentativac Dragan Škrbić, domaćin događaja i predsednik Udruženja AGOS i Zoran Mićović, predsednik paraolimpijskog komiteta Srbije, a događaju su prisustvovali i proslavljeni reprezentativci Srbije i osvajači medalja na međunarodnim sportskim takmičenjima i paraolimpijskim igrama, Borislava Perić Ranković, Saška Sokolov i Nemanja Matijašević.

Foto: AGOS i Paraolimpijski komitet Srbije

Potpisivanje ugovora o donatorstvu i partnerstvu

 

U svom uvodnom obraćanju, Dragan Škrbić je pozdravio skup u ime kompanija okupljenih u Udruženju AGOS (Admiral Bet, Max Bet i Soccer Bet) i istakao da je važna misija ove saradnje promocija i afirmacija paraolimpijskog sporta, a ključna poruka kampanje IGRAJ-POBEDIĆEŠ da je smisao u samoj igri i da svaki igrač pobeđuje, ako sportu i životu pristupa na zdrav način, sa voljom, entuzijazmom i odlučnošću. Škrbić je naglasio da su članice AGOS-a odlučne da usmere svoja delovanja i kampanje u promociju paraolimpijskog sporta, kao i da pruže snažnu podršku sportistima u pripremama za 33. Letnje paraolimpijske igre, koje će se održati u Parizu 2024. godine.

Zoran Mićović, predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije, izrazio je zadovoljstvo što zajedno sa proslavljenim sportistima prisustvuje ovakvom događaju koji je na dobrobit Paraolimpijskom komitetu Srbije i uopšte pokretu kome pripadaju osobe sa invaliditetom. Istakao je da paraolimpijski sportisti postižu impozantne uspehe, i pozdravio spremnost ovako velikih kompanija da daju svoj doprinos za povećanje vidljivosti toga, jer će rezultirati da se i druge osobe sa invaliditetom uključe i motivišu na bavljenje sportom. Naglasio je i da je olakšavajuća okolnost što INFO Srbija maksimalno podržava ove sportiste i izjednačava njihove uspehe sa uspesima drugih vrhunskih sportista i izrazio zahvalnost kompanijama Admiral Bet, Max Bet i Soccer Bet što od sada i oni postaju partneri kroz kampanju IGRAJ-POBEDIĆEŠ.

Foto: AGOS i Paraolimpijski komitet Srbije

AGOS I Paraolimpijski komitet Srbije