20/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

UBIJENI NAVIJAČ DOBIO DETE PRE ČEST MESECI: Novi detalji zločina o kojem bruji Srbija!

UBIJENI NAVIJAČ DOBIO DETE PRE ČEST MESECI: Novi detalji zločina o kojem bruji Srbija!

Društvene mreže/printskrin

Luka Perenčević

To je još jedan u nizu do sada nepoznatih detalja svirepe likvidacije koja je šokirala Srbiju.

Perenčević je bio navijač Rada, od ranije dobro poznat policiji i povezivan sa ubistvom jednog i ranjavanjem drugog mladića, takođe, na Banjici 2020. godine.

Komšinica koja se našla mestu zločina nekoliko minuta kasnije, kaže da nije čula pucnje nego je zatekla ubijenog kako leži i njegovu baku pored njega kako place.

– Mislila sam da je nekome pozlilo, nisam odmah shvatila šta se desilo – rekla je ona, prenose mediji.

Drugovi su rekli da su Luku koji je, nezvanično, odmah izgubio svest izneli na trotoar, ali da im je izdahnuo na rukama. O motivu ubistva ništa nisu mogli da kažu.

Ubica, još uvek NN, ušao u improvizovanu teretanu, noseći u ruci torbu za dostavu hrane. U Perenčevića je ispalio 6 hitaca iz pištolja sa prigušivačem iz neposredne blizine. Veruje se da je ubica profesionalac – rečeno je iz istrage. 

Podsetimo, Luka Perenčević (28), koji je juče ubijen na Banjici, u septembru 2020. dovođen je u vezu sa teškim ubistvom na Banjici kada je likvidiran Filip Lepojević koji je imao samo 18 godina, a njegov 21-godišnji drug A. Đ. je ranjen.

Komšije Perančevića, inače, nerado govore o njemu.

– Ćerka me je odmah zvala, kaže “mama jesi li čula”… Baš smo se potresle – kaže jedna od komšinica komšinica i dodaje da iako je znala da se ubijeni družio sa sumnjivim društvom, teško joj je jer je u pitanju mladić.

Ona navodi da je u ovom kraju poznato da se skupljaju mladići koji se bave sumnjivim poslovima, a da se nedaleko, preko puta škole, skupljaju dileri i da to svi u kraju znaju.

Tu preko puta škole se skupljaju da kupe drogu, i to svi znaju ali niko ne reaguje – kaže ona.

Druge komšije na pomen imena ubijenog mladića odmahuju glavom i ne žele da komentarišu. Kažu samo da je ubijeni pre šest meseci dobio dete…

Podsetimo, Luka Perenčević, navijač Rada od ranije dobro poznat policiji, likvidiran je u 11.30 u teretani na Banjici u Beogradu. Ubica, najverovatnije profesionalac, ušetao je u teretanu noseći torbu za dostavu hrane, prišao Perenčeviću i u njega ispalio šest hitaca!

Ubica je video Perenčevića kako sedi na klupi u teretani, prišao mu i u njega ispalio šest hitaca iz neposredne blizine! Pucao je iz pištolja sa prigušivačem! Perenčeviću su odmah u pomoć priskočila tri druga koja su bila s njim u teretani i iznela ga napolje, verovatno kako bi ga prevezli u bolnicu, međutim Luka Perenčević je već izdahnuo.

Bonus video: 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);