06/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

TRUDNICA DOŽIVELA NEVIĐENI HOROR U AUTOBUSU: Muškarac odbio da joj USTUPI MESTO, razlog je JEZIV, umešao se SUPRUG

SRBI I DALJE VERUJU U OVE BIZARNE PRIČE: Evo kakvi MITOVI prate TRUDNOĆU! AU!

Trudnica, Foto: Profimedia

Jednu trudnicu je njen suprug osudio i to zbog „neprimerenog“ načina na koji se ponela prema muškarcu koji je odbio da joj ustupi mesto u autobusu.

U objavi na „Redditu“ žena, koja je u osmom mesecu trudnoće, objasnila je da svakodnevno na posao ide javnim prevozom, najčešće autobusom. Često su, kaže, u to vreme sva mesta u autobusu zauzeta, ali joj ljudi obično sami prepuste svoja mesta. Nedavno je ušla i odmah ugledala prazno mesto. „Krenula sam da sednem najnormalnije, ali je pored sedeo muškarac u odelu, s rukom na praznom sedištu. Zamolila sam ga da pomeri ruku kako bih mogla da sednem, ali on je rekao da je mesto zauzeto“, napisala je u objavi koju je preneo „Mirror“.

Kad ga je pitala kako je mesto zauzeto, on joj je rekao da odmara svoju ruku. Rekla mu je da je umorna i ponovno zamolila da pomeri ruku kako bi mogla i ona da sedne, ali on je ponovno odbio i rekao joj da „njena trudnoća nije njegov problem.

„Tad mi je bilo već dosta, leđa su me ubijala pa sam mu jednostavno sela na ruku!“ Muškarac se tada prestrašio i pokušao brzo da pomeri ruku, urlajući na nju da je nepristojna.

„Krenula sam da se svađam s njim, ali onda je on odustao i komentarisao da mi je postupak neprimeren i bez poštovanja. Svi su gledali u mene, ali ja sam samo sedela i pomalo osećala sram“, objasnila je. Kada je stigla kući, ispričala je svom suprugu šta se dogodilo, a on joj je rekao da se „zaista ponela neprimereno“ „Kaže mi da sam se pogrešila i da je to bilo potpuno neprikladno, uprkos tome što sam rekla da sam umorna od stajanja i da stvarno moram da sednem“, zaključila je.

Korisnici Reddita brzo su je uverili da uopšte nije pogrešila i mnogima je to bilo prilično smešno, a jedna osoba je prokomentarisala: „Ne mogu da verujem da si ukrala mesto njegovoj jedinoj ljubavnici!“ „Nisam trudna i učinila bih isto. Šta, dođavola on misli; da može da uskrati osobi mesto za koje je platila?“, dodala je druga korisnica.

(INFO / Mirror)

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘322513038446696’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
fbq(‘track’, ‘ViewContent’, {content_ids: ‘1021285’, content_type: ‘product’});