09/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

TRI DECENIIJE SE SPEKULISALO, A SADA JE KONAČNO OBELODANJENO: Evo šta se dešava između Suzane Mančić i Frana Lasića, NAPOKON OTKRIVENA ISTINA ODNOSA!

TRI DECENIIJE SE SPEKULISALO, A SADA JE KONAČNO OBELODANJENO: Evo šta se dešava između Suzane Mančić i Frana Lasića,  NAPOKON OTKRIVENA ISTINA ODNOSA!

Za Suzanu Mančić i Frana Lasića se skoro četiri decenije spekulisalo da postoji neka tajna veza, još otako su se prvi put slikali za jednu naslovnicu,  a tada je čak i glasio naslov „Ljubav ili prijateljstvo?“ Iako su se, kako kažu, tri decenije konstantno susretali, pred kamerama su se opet našli tek nakon 30 godina, kada su oboje već bili u srećnim brakovima i to na snimanju serije „Selo gori, a baba se češlja“.

Tada su i otkrili da njihov blizak odnos predstavlja jedno divno, dugogodišnje prijateljstvo.

– Tri decenije poznanstva nije mali period, a mi smo se susretali tokom svih tih godina na nekim snimanjima, raznim dodelama nagrada, muzičkim druženjima sa zajedničkim prijateljima, uz mnogo pesme i smeha, pa je tih tridesetak godina prošlo u trenu – rekao nam je Frano, a Suzana otkrila da su u trenutku sklapanja poznanstva njih dvoje bili u zenitu popularnosti.

– Frano je tada harao sa svojim hitovima koji su aktuelni i danas, a ja… Da se ne hvalim, lepa, mlada, popularna. Stalno smo se sretali na nekakvim koncertima, dodelama nagrada i malo-pomalo počeli smo da se družimo. Imali smo i mnogo zajedničkih prijatelja, za nas je Jugoslavija bila mala, piše Story.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);