06/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

TRAGEDIJA! POZNATA GLUMICA PREMINULA: SMRT supruga ju je DOTUKLA, bio joj je najveći ŽIVOTNI OSLONAC, nije mogla dalje bez NJEGA! TUGA DO NEBA!

TRAGEDIJA! POZNATA GLUMICA PREMINULA: SMRT supruga ju  je DOTUKLA, bio joj je najveći ŽIVOTNI OSLONAC, nije mogla dalje bez NJEGA! TUGA DO NEBA!

Čuvena glumica Đurđija Cvetić je 2015. godine iznenada preminula zbog tuge za suprugom čiju smrt nije mogla preboli, koji joj je jako nedostajao i bio najveći životni oslonac, te zbog nemogućnosti da imaju decu, bili su jedno drugom posvećeni. Glumica svojevremeno ćim je zakoračila na scenu nizala je velike uspehe. Uloge su se ređale, a za njima i brojne nagrade.

– Zbog prevelike tuge, posle smrti mog muža Avde Mujičinovića, teško sam se razbolela. Dobila sam rak dojke! Uz pomoć nutricioniste najpre sam uvela znatne promene u ishranu, a pred operaciju i zračenje, počela da koristim i makrobiotičke proizvode. Uz lekarske zahvate, u lečenju mi je mnogo pomogla i akupunktura – izjavila je čuvena glumica u jednom intervjuu.

– Živela sam okružena okeanom ljubavi i smatrala se vrlo srećnom. Odrastali smo i sazrevali zajedno, zajedno formirali ukus i sticali prijatelje. Dakle, naše zajedništvo je bilo kompletno, a time i ljubav. Budući da nismo imali dece, možda je ljubav bila još veća i jača. Kad tako živiš i u jednom trenutku ostaneš bez okeana ljubavi, shvatiš kako si siromašan i kako ništa drugo ne može to da nadoknadi. Za trideset godina braka nismo stigli da potrošimo ljubav, a ona je dovoljna za četiri života. Ipak, teško je imati, pa nemati – ispričala je Đurđija svojevremeno za „Novosti“.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);