08/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Stravična ISPOVEST Jelene Batos ledi krv u žilama! Cela materica joj je bila u TUMORIMA, morala je sve da VADI, a onda se desilo ČUDO! (FOTO)

Stravična ISPOVEST Jelene Batos ledi krv u žilama! Cela materica joj je bila u TUMORIMA, morala je sve da VADI, a onda se desilo ČUDO! (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga“ Jelena Batos aktivna je na društvenoj mreži Instagram, gde neretko komentariše zadrugare i njihove postupke, a sada je progovorila i o svom privatnom životu, kao i o zdravstvenim problemima zbog kojih je imala problema da zatrudni, ali je ipak na kraju uspela da se ostvari u ulozi majke.

INFO.rs

Jelena Batos

– Ja nikada nisam imala želju da se ostvarim kao majka, uvek sam trčala za školama i karijerom…uvek bih se nasmejala kada bih pomislila: „Ja da rodim, da imama decu, da sedim kod kuće…? Nikada!“ Škola i posao su mi uvek bili na prvom mestu. Svoju ulogu sam uvek gledala kao jednu uspešnu, poslovnu ženu koja će biti najbolja ujna i tetka. Čak sam imala i dvoje dece u Africi koje sam izdržavala dok sam bila najmlađi glavni modni kreator u istoriji za jednu svetsku modnu kuću. Posle se desio moj Filip skroz neplanirano iako sam uzimala pilule. Bog je tako hteo i zahvalna sam mu za ceo život jer mi je pokazao da sam imala skroz pogrešnu sliku o životu. Sa mojim Andrejom sam ostala trudna iako mi je cela materica bila od tumora, doktori su mi rekli da sve moram vaditi i da se više nikada neću ostvariti kao majka. Svih devet meseci sam slušala kako ću ga izgubiti, da se ne nadam previše, ali u dubini duše sam znala da ga moram roditi, brata svome sinu – napisala je ona na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Jelena je ušla u “Zadrugu“ kao bivša devojka Nenada Aleksića Ša, ali i kao njegova velika priljateljica i podrška koja je pokušala da ga odvrati od veze sa Tarom Simov i pomogne mu da sačuva brak, ali u tome nije uspela.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);