06/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

STANIĆ ODUVAO TAJKUNA: Neću da glasam za Ðilasovog kandidata za gradonačelnika

UŽAS! ĐILASOV NASILNIK NAPAO POSLANIKA SNS BATU JUGOVIĆA: Počeo uvredama, pa završio fizičkim kontaktom i pretnjama!

Vuk Stanić, izabrani odbornik za Skupštinu Beograda ispred koalicije NADA i član dela Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) koji vodi Vojislav Mihailović, saopštio je danas da ne može da glasa za kandidate za gradonačelnika koje podržavaju Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Marinika Tepić.

Kako se navodi u Stanićevom saopštenju, on ističe da će samostalno odlučiti koga će podržati za gradonačelnika Beograda, bez obzira na izjave političkih lidera i eventualne njihove dogovore.

Stanić kaže da je u politiku ušao kao patriota koji se borio protiv agresora za naš narod i našu otadžbinu, i ne može da zamisli da politički podrži one koje, kako je naveo, iznose najgore optužbe na račun srpskog naroda i Srbije.

Ne mogu da glasam i podržavam one koji nas optužuju da smo genocidni narod, da smo agresori i ratni zločinci, da je Kosovo i Metohija nezavisna država i da Srbija treba da bude članica NATO pakta. Time bih pogazio zakletvu koju sam dao Srbiji. Ne mogu da glasam za kandidate koje podržavaju Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Marinika Tepić – poručio je Stanić.

 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);