04/07/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

SRAMNE PROVOKACIJE ALBANACA POSLE MATIĆEVE POSETE KIM: Kosmet nazivaju albanskom zemljom, OPŠTI HAOS zbog nekoliko fotografija!

SRAMNE PROVOKACIJE ALBANACA POSLE MATIĆEVE POSETE KIM: Kosmet nazivaju albanskom zemljom, OPŠTI HAOS zbog nekoliko fotografija!

Albanci sa Kosova i Metohije pokušali su da budu duhoviti i da uvrede Matića i ceo srpski narod.

Srpski fudbaler Nemanja Matić iskoristio je pauzu između dve sezone da poseti manastire na Kosovu i Metohiji. A nakon što je objavio fotografije na društvene mreže, pojavile su se sramne provokacije i komentari.

Naime, Albanci sa Kosova i Metohije pokušali su da budu duhoviti i da uvrede Matića i ceo srpski narod porukom da je novi fudbaler Rome zapravo posetio kulturno nasleđe lažne države Kosovo.

– Srpski fudbaler Nemanja Matić je odlučio da izađe iz svoje zemlje na dan i da poseti spomenike kulturne baštine susedne države Kosovo – napisao je jedan Albanac na društvenoj mreži Tviter.

Drugi je takođe poručio da je fudbaler napustio Srbiju prilikom posete manastirima.

– To što Srbi moraju da putuju na albansku zemlju da bi posetili mesto koje je za njih toliko sveto je tako poetično.

Očekivano, na bezobrazne provokacije reagovali su srpski korisnici pomenute društvene mreže, pa je na njoj neočekivano nastao „rat“, jer se komentari i odgovori nižu jedan za drugim.

Podsetimo, Matić je slobodne trenutke iskoristio kako bi posetio manastire Visoki Dečani i Gračanicu.

Za tridesetčetvorogodišnjeg fudbalera odmor je stigao neposredno nakon što je potpisao ugovor sa Romom, ekipom iz Rima koju će pojačati kao slobodan igrač nakon što mu istekne ugovor sa Mančester junajtedom.

Matić je poznat kao jedan od najhumanijih srpskih sportista koji redovno pomaže svom narodu.