26/11/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Slavni glumac progovorio o TEŠKOM OBOLJENJU: Strahovao sam da li ću opet moći da vidim, čujem i hodam, IMAM SREĆE ŠTO SAM ŽIV!

Slavni glumac progovorio o TEŠKOM OBOLJENJU: Strahovao sam da li ću opet moći da vidim, čujem i hodam, IMAM SREĆE ŠTO SAM ŽIV!

Foto: Youtube, Jimmy Fallon

Slavni holivudski glumac Ešton Kučer rešio je da javno progovori o preblemu sa kojim se suočio pre dve godine.

Kako je naveo u razgovoru za strane medije, zbog retkog autoimunog poremećaja izgubio je sposobnost da vidi, čuje i hoda.

 – Imao sam taj čudan, veoma redak oblik vaskulitisa koji mi je oštetio vid, pokvario mi je sluh i uništio ravnotežu – rekao je Kučer i dodao da mu je trebalo oko godinu dana da ponovo izgradi svako čulo.

Foto: Youtube, Jimmy Fallon

Ešton Kučer

 

Vaskulitis je veoma redak autoimuni poremećaj koji može izazvati upalu krvnih sudova, što rezultira ograničenim protokom krvi. Iako postoji više vrsta ovog poremećaja, većina utiče na najmanje jedan organ.

Ne cenite to baš dok ne nestane, dok ne kažete ‘Ne znam da li ću ikada moći ponovo da vidim, ne znam da li ću ikada moći ponovo da čujem, ne znam da li ću ikada ponovo moći da hodam. Imam sreće što sam živ! –  dodao je slavni glumac, prenosi Page Six.

Foto: Youtube Team Coco

Ešton Kučer

Nakon što se potpuno oporavio i traumatičan period ostavio iza sebe, glumac kaže da više nema izazova koji može da stane na put njegovom putu ka uspehu.

 – Onog trenutka kada počnete da vidite svoje prepreke kao stvari koje su vam koriste i daju vam ono što vam treba, tada život postaje zabavan, zar ne? –  rekao je Kučer i dodao:

– Počinjete da surfujete iznad svojih problema, umesto da živite ispod njih.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);