25/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

SKANDAL na auto-putu! Aleksandra Subotić ZAUSTAVILA automobil i IZLETELA iz njega, Peca URLAO na nju: Budalo, nisi normalna!

SKANDAL na auto-putu! Aleksandra Subotić ZAUSTAVILA automobil i IZLETELA iz njega, Peca URLAO na nju: Budalo, nisi normalna!

Nekadašnja zadrugarka Aleksandra Subotić aktivna je na drutštvenim mrežama gde svakodnevno sa svojim pratiocima deli detalje iz svog privatnog života, pa je tako otkrila šta se dogodilo kada je sa svojim partnerom Predragom Raspopovićem krenula za Beograd kako bi se videla sa Majom Marinković i njenim ocem Takijem.

instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić i Predrag Raspopović

– Moj Petar i ja krećemo za Beograd i stanemo na jednoj pumpi da proverimo pritisak u gumi. Pišti neko obaveštenje, a pored tog kompresora stoji kanta. Kaže mi on: „Ljubavi, baci to smeće iz kola“. Ja krenem da bacim smeće i stavim telefon na krov auta. Krenemo za Beograd, prolazimo pored nekog nadvožnjaka, kad puče nešto – rekla je Aleksandra, pa dodala:

– „Šta je to puklo?!“, pita me Petar, a ja kažem: „Ma, ljubavi, gađala nas neka budala flašom, pa, šta sad?!“. Kad se samo odjednom setim mog telefona i kažem mu da stane u zaustavnu traku. Ja istrčim i hoću peške da se vratim da tražim telefon. Viče on: „Nemoj, budalo, nisi normalna, ubiće te neko!“ – nastavila je ona.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);