23/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

RAT ZBOG IMOVINE U PORODICI ZUKORLIĆ: Muftijina udovica strahuje za bezbednost – HOĆE DA JE OSTAVE BEZ IGDE IČEGA!

RAT ZBOG IMOVINE U PORODICI ZUKORLIĆ: Muftijina udovica strahuje za bezbednost - HOĆE DA JE OSTAVE BEZ IGDE IČEGA!

Uz sve već postojeće, polako se naslućuju i problemi oko podele imovine.

Deo porodice predvođen Usameom Zukorlićem (sin Muamera Zukorlića sa prvom ženom) smatra da Elma (Elfić Zukorlić, druga žena pokojnog muftije) treba da se zadovolji onim što joj oni daju, a ne da očekuje ono što joj po zakonu pripada – kaže izvor našeg lista.

Kuća u kojoj je pokojni muftija živeo sa Elmom Elfić Zukorlić i njihovo četvoro dece za njegova života prepisana je na Elmu, pa tu, dodaje, neće moći da joj prave probleme.

Elma nema podršku ostatka porodice, sama je i nije joj nimalo lako. Bori se za sebe i svoju decu, ništa ona ne očekuje veliko, samo da radi svoj posao, koji je i do sada radila, i da joj deca rastu u miru. Ali, znate, sad su se tu pojavili neki ljudi koji smatraju da je njoj mesto isključivo u kući – ističe izvor našeg lista.

Udovica Muamera Zukorlića, otkriva naš izvor, strahuje i za svoju bezbednost.

Elma nema obezbeđenje, ali nije joj svejedno – kaže naš izvor.

 

Podsetimo, nedugo nakon smrti Muamera Zukorlića, na čelo SPP došao je njegov sin Usame Zukorlić. Ubrzo je objavio da su u dve strane laboratorije poslati uzorci koji su pokazali da je muftija otrovan – jedna hranom, druga teškim metalima, što je je rezultiralo nedavnom ekshumacijom tela.

Za ove poteze Elma Elfić Zukorlić nije znala, a Usame se pravdao potrebom za tajnošću. Međutim, Elma je otkrila i da je njen sin dženazu ocu na trgu klanjao u drugom redu, a ne u prvom s porodicom. Pored toga, na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, čija je Elma Elfić Zukorlić predsednica, došlo je do sukoba dve grupe obezbeđenja – starog, koje je vodio Zukorlićev brat Muhamed, i novog, koje je ta ustanova angažovala po ugovoru.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);