08/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

RASVETLJENA MISTERIJA BEŽIVOTNOG TELA NA GRADILIŠTU? Moguće da je u pitanju SAMOUBISTVO!

RASVETLJENA MISTERIJA BEŽIVOTNOG TELA NA GRADILIŠTU? Moguće da je u pitanju SAMOUBISTVO!

Pretpostavka je da se radi o 46-godišnjem Beograđaninu koji je kao građevinac bio angažovovan na drugom zlatiborskom gradilištu, a sa zvaničnom potvrdom da je u pitanju on sačekaće se dok na prepoznavanje ne dođe njegova porodica.

Telo ovog muškarca, ispod krana u fazi montaže, u utorak ujutro zatekli su radnici na gradilištu u naselju Palisad. Dva dana je bilo nejasno ko je nesrećni čovek, jer niti je kod sebe imao lična dokumenta, niti ga je poznavao iko od radnika na gradilištu gde je zatečen mrtav. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu uzeti su njegovi otisci, uzorci DNK, urađena je obdukcija koja je pokazala da na telu postoje masivne povrede najverovatnije nastale od pada sa krana.

Nepoznanica je počela da se rešava kada je radnik sa drugog gradilišta počeo da traži kolegu sa kojim je radio. Kasnije su u sobi u koji je odseo pokojni Beograđanin pronađena njegova dokumenta.

Nezvanično, ne postoji sumnja da je građevinac stradao nasilnom smrću i sve ukazuje da se bacio sa krana, ali još nije poznato da li u noći između ponedeljka i utorka ili u utorak rano ujutro, piše Blic.

BONUS VIDEO:

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);