20/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Rađenova devojka SASLUŠANA pred licem pravde: Otkrivamo šta je Milica Ristić rekla o Nikoli i DANU kada ju je PRETUKAO! (FOTO)

Rađenova devojka SASLUŠANA pred licem pravde: Otkrivamo šta je Milica Ristić rekla o Nikoli i DANU kada ju je PRETUKAO! (FOTO)

ST/V. LUKIĆ/printscreen

Popularna pevačica Milica Ristić 1. aprila prijavila je dečka i vaterpolistu Nikolu Rađena za nasilje u porodice, nakon čega je sud doneo odluku da će pozvati nju na saslušanje. Ristićeva je danas bila u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu kako bi bila saslušana, a tom prilikom je izjavila da ne želi krivično da goni vanbračnog partnera Rađena, sa kojim, kako tvrdi, do tada nije imala nikakvih problema. 

ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Nikola Rađen i Milica Ristić

 

Dana 11.05.2022. godine je u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavljen razgovor sa M.R. a povodom događaja koji se dana 01.04.2022. godine odigrao između nje i njenog vanbračnog partnera N.R. Ista je tom prilikom izjavila da je predmetni događaj „izolovani incident koji se prvi put desio“, da su ona i N.R. u skladnom odnosu, da je isti poštovao izrečenu hitnu meru i da je 32 dana nije kontaktirao niti joj prilazio, nakon čega su obnovili vanbračnu zajednicu, kao i da ne želi da se N.R. krivično goni – saopštilo je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu.

ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Nikola Rađen i Milica Ristić raskid

 

Dalje se u saopštenju podseća da je zamenik javnog tužioca, tada dežurni u Prvom osnovnom sudu u Beogradu bio kontaktiran od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i u konsultaciji sa istim je prema Nikoli Rađenu, od strane policijskih službenika Policijske stanice Stari grad određena hitna mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira pevačicu i prilazi joj. Hitna mera je potom produžena za još 30 dana rešenjem dežurnog sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu.

U toku postupka tužilaštvo je pribavilo izveštaj nadležnog centra za socijalni rad kojim je utvrđeno da ne postoji potreba za daljim izricanjem mera zaštite od nasilja u porodici i da je stepen rizika od ponavljanja nasilnog oblika ponašanja nizak. Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu M.R. tužilaštvo je donelo odluku da se protiv N.R. ne pokreće krivični postupak – saopštilo je tužilaštvo prenosi Kurir. 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);