25/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

PRIZOR JE BIO UŽASAN, NOGA MU JE BILA ODVOJENA OD TELA: Detaljna ispovest ćerke koja je prisustvovala zločinu koji je šokirao Zrenjanin

PRIZOR JE BIO UŽASAN, NOGA MU JE BILA ODVOJENA OD TELA: Detaljna ispovest ćerke koja je prisustvovala zločinu koji je šokirao Zrenjanin

Zločin se dogodio u naselju Zeleno polje u ulici Duška Trifunovića, gde je Tereza. P. nasmrt izbola svog 42 godine starog supruga Srđana, pa ga isekla motornom testerom i skuvala u loncu.

Terezina ćerka D. Lj. (16) koja je ceo masakr gledala svojim očima objasnila je kako je došlo do zločina.

Srđan je ceo taj dan spavao, dala mu je lekove. Uveče je otišla u sobu i izbola ga nožem, što je njega probudilo. Uspeo je onako krvav da ustane iz kreveta, a kada je došao do dnevne sobe ona je još više nastavila da ga bode – rekla je D. Lj.

Kako dalje objašnjava, ona je nakon toga sva uplakana istrčala iz kuće i pozvala brata (18) da dođe da joj pomogne kako ne bi došlo do tragedije.

Čula sam motornu testeru, a kada sam sa bratom pokušala da uđem u kuću, nije htela da nas pusti, međutim mi smo joj zapretili policijom i tada nam je ipak dozvolila. Prizor je bio užasan, noga mu je u potpunosti bila odvojena od ostatka tela.

Kkao saznajemo i ranije je kovala plan kako da ubije muža.

U poslednje vreme su se češće svađali nego ranije, imali su rasprave jer je bila ljubomorna. Iako sam je odgovarala od te namere, ona je to ipak učinila – zaključila je ćerka.

Terezin bivši muž Miljajim Ljutić (54) ispričao je da je ona i ranije pravila scene.

– I u braku sa mnom imala je ispade, umela je da me gađa čašom kad se naljuti. Potvrđeno je kod lekara da ona nije mentalno zdrava osoba. Čak je umela i da me bez ikakvog razloga prijavi policiji – rekao je Miljajim.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);