30/06/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

PREDLOŽIO JE ŽENI DA ZAPOČNU OTVORENU VEZU, A ONDA NAPRAVIO SCENU ZA PAMĆENJE: Ćerka je IZNELA SVE DO DETALJA

PREDLOŽIO JE ŽENI DA ZAPOČNU OTVORENU VEZU, A ONDA NAPRAVIO SCENU ZA PAMĆENJE: Ćerka je IZNELA SVE DO DETALJA

Svojoj supruzi je predložio otvorenu vezu, ali mu ni na kraj pameti nije palo da će se situacija ovako razijati.

Takav odnos nije za svakoga, trebalo bi ipak da poznajemo svoje granice pre ovakvih odluka. Ljutiti muškarac napao je i naljutio se na svoju ženu jer je spavala s drugima – u otvorenom braku koji je sam tražio, piše YourTango.

Priču je objavila 22-godišnja kći spomenutog para i objasnila kako je „otvoreni brak“ počeo da opterećuje njenog oca.

– Moja mama je odrasla u konzervativnom južnom gradu gde su je učili da se pokorava kao žena. A ni nakon preseljenja u veliki grad nije provodila puno vremena družeći se. Nije imala prijatelja i nikada nije izlazila – objasnila je kći. Dodala je kako njen otac nikada nije bio tu za njih. Zato je nakon nekog vremena uverila svoju 39-godišnju mamu da je dobro da izađe i pronađe nove hobije i prijatelje.

– Nakon nekoliko godina, počela je da izlazi u obližnji park i stekla prvu prijateljicu, instruktorku u teretani. Ohrabrena od svoje prijateljice i mene, odlučila je da posećuje u teretanu i tamo je upoznala još nekoliko ljudi i počela je da stvara neki privid društvenog života, ali mi je i dalje sve pričala – objašnjava devojka.

Prema njenim rečima, ideja o otvorenom braku potekla je od oca i njegove ljubavnice. Rekao joj je da nije srećan u braku i da mu ne pruža sve što želi, a njena majka je prihvatila ovu ideju iako nije želela da bude odgovorna za raspad braka.

Gotovo odmah, otac je spavao sa svojom novom ljubavnicom, ali nije imao sreće ni s jednom drugom ženom. S druge strane, majci je bilo potrebno mnogo vremena.

– Moj tata stalno počinje svađe s podrugljivim primedbama o maminoj odeći ili izgledu. Gotovo je čak nazvao moju mamu kurvom, ali se zaustavio – rekla je.

Mama joj je rekla da je otac pokušao da razgovara o prekidu njihovog „otvorenog braka’, ali ona ga je odmah zaustavila. ‘Mislim da će se razdvojiti’, zaključila je ćerka.

(INFO / YourTango)

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘322513038446696’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
fbq(‘track’, ‘ViewContent’, {content_ids: ‘1011823’, content_type: ‘product’});