29/11/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

POZNATA GLUMICA DOŽIVELA STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: PIJANI vozač izazvao udes, dijagnostikovana joj je TEŠKA POVREDA KIČME, ostala je NEPOKRETNA! (FOTO)

POZNATA GLUMICA DOŽIVELA STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: PIJANI vozač izazvao udes, dijagnostikovana joj je TEŠKA POVREDA KIČME, ostala je NEPOKRETNA! (FOTO)

youtube printscreen

youtube printscreen

Glumica Merima Isaković  bila je prelepa mlada i talentovala glumica velike Jugoslavije. Imala je brilijante uloge u kojima je zasenla mnoge, te je bila slavna i poštovana, ali onda je usledila tragedija nakon koje je ostala nepokretna. 

Isakovićeva, koja je tada imala samo 20 godina, svojevremeno je pričala o nesreći koja joj je preokrenula život.

„Nesreća se dogodila u Beogradu, dan posle završetka snimanja filma „Neka druga žena“. Bila sam u automobilu zajedno sa mojim bratom, kao i sa našim drugarom Nedimom, koji je tada bio na odsluženju vojnog roka. Udes je izazvao pijani policajac Predrag Milojević, koji se vraćao sa pijanke iz hotela Jugoslavija. Kada je na lice mesta dosla milicija, on je, kao njihov šef, praktično sam napravio uviđaj. Bio je toliko pijan da uopšte nije mogao da izađe iz automobila. Tek kada je, zbog Nedima, na uviđaj dosla vojna milicija, Milojević je morao da duva u balon, pa je ušao u zapisnik kao krivac. Moj brat je zadobio kontuziju bubrega, Nedim je prebačen u bolnicu sa teškim povredama glave, a meni je dijagnostikovana teška povreda kičme sa najtrajnijim posledicama“, otkrila je svojevremeno za medije Merima.

Isakovićeva je govorila i da je prilikom operacije došlo do lekarske greške, što je i najverovatniji razlog njenog invaliditeta. Lečila se kasnije u Rusiji, Ukrajini i Kini. Prilikom rehabilitacije u Kini, upoznala je supruga Vladimira, od koga se razvela, i sa njim je dobila sina.

Do 1996. godine živela je u Beogradu, a zatim se preselila na Novi Zeland. Nikada nije dozvolila da joj nesreća uništi život. Izgradila je tamo karijeru profesora kliničke psihologije.

„Htela sam da sačuvam svoga sina, a takođe nisam želela da gleda kako umire duša Beograda, grada mog rođenja i detinjstva„, govorila je Merima.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);