printscreen rtv pink, e-stock/Č.VUKOJIČIĆ

Dalia Dragojević, Huso Mujić otac i ćerka

Dalila Dragojević je danas za crnim stolom priznala da je abortirala u 17. godini i tako šokirala sve, a ono što je najviše šokiralo jeste činjenica da je njen otac Huso Mujić to tek danas saznao.

– Nisam znao za to, evo sad prvi put čujem od vas. Tad ona nije ni bila kod mene… Prvi put ovo čujem, od vas čujem da je abortirala. Ne znam ja, ja sam radio dole, ona bila u gradu, dolazila kod mene za vikend, tako smo se viđali tada. Kako da mi ne bude čudno, da saznam preko televizije da mi je ćerka bila trudna? Ja nisam to znao, verovatno je znala Emina, njena majka – rekao je Huso za Pink, pa se dotakao Dejanove priče da je Husinu prvu ćerku Emina odvela u dom za nezbrinutu decu:

Printscreen: KLIK TV/RTV Pink

Dalila Dragojević priznala da je abortirala

– Ne znam šta da vam kažem, to je bilo… Ja nisam bio tu, bio sam odsutan kada je došla ta socijalna služba i odvela dete… Bili su socijalni radnici tu. Ja sam to dete uzeo, na mene je upisano dete… Izvadio sam pasoš i odveo dete u Austriju, pošto joj je majka umrla na porođaju, majka tog deteta, to je bilo par dana pred Novu godinu 1989. godine. Te neke gluposti sad iznose, i više nego što bi trebalo – rekao je Mujić pa otkrio da li se ljuti na Dejana:

printscreen/TVPink

Huso Mujić

– Ja isto mišljenje imam o Dejanu, neću njega da demantujem, neka bude tako sve kako kaže. Ne znam šta mu ovo treba i šta time dobija? To poteže jedno, drugo, nema potrebe da se prepucavam sa njim. I dalje mu želim sve najbolje, iz zlatnih kašika da jede! Dabogda imao šta poželeo, i on i njegova porodica. Ja ne idem tako nisko… Šta ja imam da pričam da li je on meni kupovao… Kako je on meni kupovao?

printscreen/TVPink

Huso Mujić o Dalili Dragojević

Mnogo se spekulisalo o Dejanovoj promeni vere, što je i Dalila potvrdila, dok Huso to i dalje demantuje.