05/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

POKRENUT POSTUPAK: Tužilaštvo istražuje navode Novog policijskog sindikalnog saveza Srbije o ubistvu službenika MUP Dejana Jovića

POKRENUT POSTUPAK: Tužilaštvo istražuje navode Novog policijskog sindikalnog saveza Srbije o ubistvu službenika MUP Dejana Jovića

Povodom neosnovanih navoda Novog policijskog sindikalnog saveza Srbije i najava o novim krivičnim prijavama, Više javno tužilaštvo u Beogradu obaveštava javnost da postupa po krivičnoj prijavi tog sindikata podnetoj 4. marta 2022. godine protiv više poznatih i NN lica zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo, na štetu policijskog službenika MUP-a Republike Srbije Dejana Jovića.

Krivična prijava je odmah združena već postojećim prijavama u predmetu KTR 32/22 i VJT je odmah dalo policiji nalog za prikupljanje potrebnih obaveštenja i medicinske dokumentacije.

Nakon izveštaja i prateće dokumentacije koja je dostavljena od strane III odeljenja Uprave kriminalističke policije, medicinska dokumentacija je poslata na veštačenje u Institut za sudsku medicinu čiji se pisani odgovor čeka.

Po prijemu nalaza sa instituta biće doneta odluka u vezi sa prijavama u ovom predmetu o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Bonus video:

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);