12/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Pojavila se DUGO ČUVANA FOTKA pokojnog Džeja pred SMRT: Nije ličio na sebe, scena koja je sve RASPLAKALA!

Pojavila se DUGO ČUVANA FOTKA pokojnog Džeja pred SMRT: Nije ličio na sebe, scena koja je sve RASPLAKALA!

ATA Images

Pokojni pevač i kralj narodne muzike Džej Ramadanovski napustio nas je 2020. godine, a život je skončao u svom stanu na Dorćolu. Džej bi danas imao 58 godina, a sada se pojavila fotografija pred njegovu smrt, koja je rasplakala mnoge. 

ATA Images

Džej Ramadanovski

 

Budući da je Džej poslednji put slavio rođendan 29. juna 2020. godine, tim povodom njegova porodica, kojoj nedostaje svaki dan sve više i više, objavila je do sada neviđenu fotografiju, u porodičnom ambijentu. 

Uz njega su bile njegove ćerke Ana i Marija, kao i njegova emotivna partnerka Andrijana Tomanić koja je uz njega bila sve do pevačeve smrti. Pored ćerki, na proslavi rođendana bili su i njegovi unuci, koji nisu skidali osmeh sa lica. 

ATA Images

Džej Ramadanovski biografija

 

Mnogi su primetili da je baš na ovoj fotografiji Ramadanovski izgledao potpuno drugačije, imao je dugu bradu, koja nije karakteristična za njega. 

– 29.maj nedelja, a tebe sa nama nema,tvoj rodjendan! Danas bi moj tajko napunio 58 godina!Mnogo nam nedostaješ svakog trenutka! Znao si da te narod i tvoja publika vole ali volela bih da možeš da vidiš koliko si ustvari bio veliki a nikada to nisi pokazivao uvek si bio skroman! Nema dana sa se ne pevaju tvoje pesme, da se ne spominje tvoje ime,tvoja dobra dela i sve ono što te čini legendom! Ponosna sam što sam tvoja ćerka hvala ti za sve!!! Volim te najviše na svetu!!! – napisala je Marija u objavi posvećenoj pokojnom Džeju.

 

Instagram.com

Džej Ramadanovski Instagram

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);