09/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

POGANI JEZIK ZORANA MILANOVIĆA! Brutalne pretnje Beogradu: Džaba im što kupuju oružje, OTRESLI BISMO IH KAO PERUT SA RAMENA!

POGANI JEZIK ZORANA MILANOVIĆA! Brutalne pretnje Beogradu: Džaba im što kupuju oružje, OTRESLI BISMO IH KAO PERUT SA RAMENA!

Ne komentarišem izjave Brnabićke, njene reči nemaju političku težinu – dozvolio je sebi da kaže Milanović.

Da sve bude gore, hrvatski predsednik se na tome nije zaustavio već je ocenio da je politika Beograda štetna za Srbiju.

– Brnabićkine izjave su opasne za Srbiju, sve da kupe triput više oružja, bezopasni su, jer je Hrvatska u NATO. Mi bismo to otresli kao perut sa ramena – zapretio je Milanović.

 

youtube.com/printscreen/profimedia.rs

Aleksandar Vučić i Zoran Milanović

Kada je reč o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Milanović je ničim izazvao inscenirao da „Vučić beži od Putina“, iako je predsednik Srbije nedavno imao telefonski razgovor sa predsednikom Ruske Federacije kada je dogovorena dalja saradnja u energetici, odnosno najpovoljnija cena gasa u Evropi, o čemu je INFO već pisala.

Vučić sad mora da se bori sa nekim fantomkama, beži od Putina. Povukao je crtu, nije uveo sankcije – izjavio je Milanović. 

Printscreen/Twitter

Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

Kada je reč o optužnicama protiv hrvatskih pilota koje je podiglo pravosuđe u Srbiji zbog zločina u monstruoznoj akciji „Oluja“ 1995. godine, Milanović je ocenio da je Srbija preuzela na sebe ulogu da postane „mali Hag“.

– Samo da napravim poređenje. Jezik bez poređenja je suv, nikakav, Plenkovićev. Kao da sad Hrvatska izmeni krivični zakon i uvede nadležnost za krivična dela počinjenja u Srbiji – to radi Srbija, ona je uzela pravo da bude lokalni Haag, puno gore od toga, da praktično, bez prostornog i vremenskog ograničenja podiže optužnice doveka. Dovode nas u situaciju da mi menjamo svoje zakonodavstvo. Kad bi se sve države tako ponašale, svet bi propao, ionako je na samoj ivici – rekao je Milanović.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);