17/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

PEVAČ ČETRNAEST GODINA STARIJI OD NJE, FATALNA LJUBAV IZVIRE IZ OČIJU: Mile Kitić sa osmehom na LICU, a pevačicu U ŽIVOTU NE BISTE PREPOZNALI! (FOTO)

PEVAČ ČETRNAEST GODINA STARIJI OD NJE, FATALNA LJUBAV IZVIRE IZ OČIJU: Mile Kitić sa osmehom na LICU,  a pevačicu U ŽIVOTU NE BISTE PREPOZNALI! (FOTO)

Mile Kitić i Marta Savić su zajedno od 1988. godine, a 1997. su stupili u brak, kada su i dobili ćerku Elenu. Njihova ljubav je odolela mnogim preprekama, a fotka sa početka njihovog zabavljanja šokirala je mnoge, jer je Mile ostao isti, a Martu bi retko ko prepoznao.

Mile i Marta upoznali su se u Nemačkoj na jednom slučajnom zajedničkom nastupu, a potom su razmenili brojeve telefona, a on se vratio u Sarajevo. Četrnaest godina stariji Mile kaže da ga je Marta na „prvu“ osvojila svojim lepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a njen atraktivni izgled bio je sporedan. Održavši kontakt, zaljubili se jedno u drugo i počeli da se zabavljaju 1988. godine, nakon što su stupili u brak uvek su bili usmereni jedno na drugo, a fotka koja je odjeknula iznenadila je javnost koliko su se promenili, a definitivno je i da izgledaju zaljubljeno, te da je fatalna ljubav započeta još tada, prenos Story.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);