24/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

PERENČEVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK! Jauci neutešne majke i udovice nadjačavali TRUBAČE, navijači Rada ga ispratili BAKLJAMA!

PERENČEVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK! Jauci neutešne majke i udovice nadjačavali TRUBAČE, navijači Rada ga ispratili BAKLJAMA!

Zvuke trubačkog orkestra nadjačavali su samo jauci neutešne majke Ivane i Lukine udovice Slavke, koja je ostala sama sa šestomesečnim sinom.

Tetka banjičkog narko-bosa jedina je smogla snage da održi govor.

Bio si naše sunce, oličenje dobrote,  nisi pomagao samo nama u porodici već i svakom drugu, kojih je, evo i danas vidimo, na stotine. Za svakog od njih si bio spreman da pogineš. A sada si odabrao drugi put i slomio naša srca. Neko ti je nepravedno oduzeo život, ali mi ćemo se boriti za pravdu, kao što si i ti bio naš najveći borac – rekla je tetka, a onda briznula u plač.

Tada su se grobljem prolomili zvuci pesme Tiho noći moje zlato spava, a navijači su upalili na desetine baklji koje su nebo obojile u boje Rada.

Ispraćaj Perenčevića na večni počinak pomno su pratili inspektori UKP, ne bi li uočili sumnjiva lica koja bi im pomogla u rasvetljavanju zločina na Banjici i pronalasku maskiranog likvidatora, koji je u nedelju ušao u improvizovanu teretanu obučen u Glovo dostavljača i u Luku ispalio šest hitaca, a onda pobegao na skuteru.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);