12/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

PARTIZAN: Stanojeviću se zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi i dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima

STANOJEVIĆ IMA OGROMAN MOTIV PROTIV RADNIČKOG: Nikada nije pobedio u NIŠU, hoće li se sutra RAZBITI MALER?!

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje u kome se zahvalio Aleksandru Stanojeviću na svemu urađenom na klupi crno-belih.

– Partizan koristi priliku da se zahvali treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj saradnji u protekle dve godine. Period koji je iza nas bio je obeležen mnogim izazovima, na domaćoj i međunarodnoj sceni, a Stanojević je kao i u prethodnom mandatu, još jednom pokazao da je kadar da pobeđuje u nizovima, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu, i da u Evropi napravi istorijski uspeh plasmanom u 1/8 finala UEFA Lige Konferencija.

U nastavku dolazimo do osvrta na dešavanja u prvenstvu.

– Međutim, kako je nakon upravo završenog prvenstva, u kom je ekipa Partizana suvereno bila na prvom mestu 30.kola i igrala najbolji fudbal u Srbiji, usled sumnjivih sudijskih odluka, FK Partizan sezonu završio na drugom mestu, trener je kao moralni čin podneo ostavku.

Poruka doskorašnjem treneru:

– Treneru Stanojeviću se još zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi i dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima i želimo mu puno uspeha u daljoj karijeri.

Imaju crno-beli velike planove:

– Kako naredna sezona nosi za sobom velike izazove, a šampion domaćeg prvenstva će ostvariti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, FK Partizan će sa novim snagama na klupi i terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, koji je ove godine nezasluženo izostao. O daljim koracima kluba u vezi sa angažovanjem novog trenera javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Autor: