18/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

PA HIT! Nadal tražio dnevni termin protiv Đokovića, njegov trener pobesneo zbog odluke organizatora

ŽESTOK ŽREB ZA ĐOKOVIĆA U MADRIDU: Srbin saznao rivala na startu, NEĆE BITI LAKO! Evo kada bismo mogli da gledamo meč sa Nadalom

Nezadovoljni su iz tabora španskog tenisera što će se četvrtfinalni meč igrati u kasnim satima.

Slobodno se može reći da bi četvrtfinalni okršaj između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala mogao da bude ključan za tenisku istoriju i broj Grend slem titula dvojice tenisera, a trener španskog tenisera Karlos Moja izjavio je da je Rafa tražio dnevni termin, ali da njegov zahtev nije usvojen.

Đoković i Nadal će svoj meč početi u 20.45h na centralnom terenu „Filip Šatrije“. Već smo pisali o tome da Novaku više odgovara večernji termin kada je temperatura niža i vlažnost veća, dok Špancu pogoduje sunce i visoka temperatura.

Da je Nadal uputio zahtev organizatorima da meč protiv Đokovića stave u termin koji njemu više odgovara potvrdio je i Karlos Moja, trener španskog tenisera.

– Rafa je 13 puta osvojio ovaj turnir, pa ako on uputi zahtev, trebalo bi da ga slušate. Ali sve se vrti oko biznisa i mi to razumemo – reči su Moje.

Večernji termin, popularni prajm tajm, svakako da više odgovara organizatorima i nosiocima TV prava jer će veći broj ljudi biti u mogućnosti da putem prenosa uživo prati meč.

Autor: