08/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

OSUĐEN BIVŠI NOLETOV TRENER! Pao na sudu po četiri tačke optužbe: Odgovaraće zbog UTAJE MILIONA

OSUĐEN BIVŠI NOLETOV TRENER! Pao na sudu po četiri tačke optužbe: Odgovaraće zbog UTAJE MILIONA

Nekadašnji svetski broj jedan i kasnije trener Novaka Đokovića Boris Beker optužen je za utaju poreza i skrivanje imovine.

Teniska legenda i nekadašnji trener Novaka Đokovića Boris Beker osuđen je u Velikoj Britaniji zbog finansijskih mahinacija. Njemu je suđeno po 24 tačke optužnice i prošao je prilično dobro jer je po čak 20 tački optužnice oslobođen.

Sud u Sautvorku ga je osudio po četiri tačke optužnice, javlja „Miror“, a sve je u vezi njegovog bankrota koji je proglasio 2017. godine.

Prema Zakonu o nesolventnosti on je optužen da je sakrio više miliona funti u vrednosti imovine kako bi izbegao da vrati dugove i kako bi izbegao da mu se ta imovina praktično oduzme.

Nekadašnji šestostruki grend slem šampion i svetski broj jedan je u tom trenutku uhapšen na Majorki zbog više od 3 miliona funti duga. Pušten je da se brani sa slobode i sada ostaje da se vidi da li će njegova kazna biti samo finansijske prirode.

Beker je nakon igračke karijere radio i kao trener, a najpoznatiji je po saradnji sa Novakom Đokovićem. Sarađivali su od decembra 2013. do decembra 2016. godine.