20/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

ORLIĆ RASTURIO JEREMIĆA! „Pilićar i muljator sa nerealno visokim mišljenjem o sebi“!

ORLIĆ RASTURIO JEREMIĆA! "Pilićar i muljator sa nerealno visokim mišljenjem o sebi"!

Potpredsednik GO SNS Vladimir Orlić u današnjem saopštenju prosto je demolirao lidera Narodne stranke Vuka Jeremića posle niza gluposti koje je izneo o Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Vuk Jeremić ni za sto života neće izaći iz uloge sitnog političkog pilićara i muljatora, sa nerealno visokim mišljenjem o sebi. Od sudbine se, prosto – ne može. U maniru žabe iz narodne poslovice, danas je digao nogu da „i on kaže koju“ protiv evropske perspektive Srbije – manjim delom jer je u oskudnoj pameti zaključio da je to sad „in“, a više da bi ponovo izrecitovao svoje tupave baljezgarije na račun Aleksandra Vučića. Jer umišljeni zgubidan i politički promašaj od Jeremića drugi tekst jednostavno – nema. Nikada.

– U tom lupetanju je državu o kojoj govori očigledno promašio: ovo nije više ona Srbija u kojoj nedoraslim diletantima njihove razredne starešine daju u šake spoljne poslove, da se igraju, trguju i maste, pa da Srbija opet završi za stolom Patrika Hoa i sličnih belosvetskih lopuža, dok im Jeremić za bakšiš prazni pikslu. Problem koji Srbija danas realno ima, ostavio nam je baš on: svojim tupavim pitanjem pred MSP, tim fijaskom i poniženjem za državu, koje i danas Priština slavi kao svoju najveću pobedu – sve uz ode radosti i zahvalnosti Jeremiću, koji bi od njih mogao da dobije i spomenik veći od onog podignutog Klintonu. Uz trajnu mogućnost da i njima prazni pikslu za bakšiš, jasno, kad za bolje nije. A voleo bi taj da bude i Pinoče, samo kad bi umeo – znaju to najbolje kompletni stranački odbori koji beže od njega ovih dana. Voleo bi da bude i Milo, ili bar Roćen, da se opet cereka na pomisao da je Srbiju propastio dok joj psuje majku. Ali ni od toga nema ništa – to vreme je zauvek prošlo. I da nema vraćanja tamo garant je upravo Aleksandar Vučić. U toj istini leži i koren svih Jeremićevih kompleksa.

– Uostalom, niko baš ništa pametno i ne očekuje od ljudske karikature kojoj se od Milice Vučić pričinjava Aljbin Kurti, kojoj su blamiranje i poniženja od „pouzdanih saznanja“ što se redovno pokažu kao laži na nivou „Trećeg oka“ – postali svakodnevica. Svakome u Srbiji je jasno da bi taj „dijalog u Skupštini“ ponovo mogao da vodi samo – sa pljeskavicom u skupštinskom restoranu, kao što je uvek jedino i umeo. A ozbiljna politika, briga o Srbiji i njenim interesima – ostaju teme za državnike i za lidere. One kojima pilićar Jeremić, doveka setno zagledan u Andrićev venac, može samo i dalje da pljucka – pod prozor – piše u saopštenju Vladimira Orlića.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);