17/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

ONI PRETERANO RAZMIŠLJAJU! Ovi horoskopski znaci PREISPITUJU svaku odluku!

ONI PRETERANO RAZMIŠLJAJU! Ovi horoskopski znaci PREISPITUJU svaku odluku!

pixabay.com

I dok većina nas teži da relativno brzo donese konačnu odluku i nastavi dalje sa svojim životom, ima onih koji neće prestati da razmišljaju o svakoj svojoj odluci i njenim posledicama još dugo. To je ono što na engleskom zovu „over-thinking” i pored preteranih razmišljanja, uključuje i trenutke kada „kažnjavaju sebe” i za najmanje greške koje su napravili ili se plaše.

Ovo su znaci koji preterano analiziraju i razmišljaju o svemu:

pexels.com

 

Blizanci

Blizanci imaju stalne bubice koje zuje u njihovoj glavi i ne dozvoljavaju im da ostanu na odluci koju su doneli. Dvostruka priroda njihovog horoskopskog znaka navodi ih da svaku misao obrađuju do iznemoglosti. Blizanci često imaju osećaj da će ih misli izludeti, jer čak i kada naprave izbor ne prestaju da se pitaju da li je to bilo ispravno ili ne.

pixabay.com

 

Rak

Čak i kada vam u životu sve ide dobro, ne prestajete da razmišljate o tome šta se može dogoditi i kako se sve može okrenuti naglavačke. Analizirate svaki detalj, zaglavljeni ste u prošlosti (obično u vašim lošim trenucima) i vaši strahovi i nesigurnosti vam ne dozvoljavaju da uživate u trenutku. Ponekad postoje mali „bljeskovi” radosti, ali generalno, zbog svog straha, oko sebe stvarate tešku stvarnost.

pixabay.com

 

Jarac

Vaša potreba za redom i rasporedom ne dozvoljava vam da delujete spontano i bez razmišljanja. Želite da sve bude u redu, tako da uvek imate drugi plan na umu. Činjenica da ne delite lako svoje misli takođe negativno doprinosi vašem mentalnom zdravlju i vodi vas do preteranog razmišljanja, jer ne shvatate da postoje i drugi ljudi oko vas sa istim problemima, piše Magazin.novosti.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);