09/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Nova cena karte za voz „Soko“ od sutra! Poseban popust za zaposlene!

Nova cena karte za voz "Soko" od sutra! Poseban popust za zaposlene!

Karata za brzi voz „Soko“ od Beograda do Novog Sada od sutra poskupljuje, a cena vožnje u jednom smeru za ovu relaciju iznosiće 400 dinara umesto dosadašnjih 300, saopšteno je iz preduzeća „Srbija voz”.

„Soko” saobraća kao intersiti voz, koji za 36 minuta prelazi udaljenost i staje samo na jednoj stanici, i kao regio ekspres voz, koji navedenu udaljenost prelazi za oko 48 minuta i staje na sedam stanica. Povratna karta za najsavremeniji voz u regionu iznosiće 800 dinara.

Imajući u vidu da regio vozovi predstavljaju okosnicu saobraćaja i izbor najvećeg broja naših građana zbog rasporeda stanica i vremena putovanja na relaciji Beograd – Novi Sad, cena karte 2. razreda u jednom smeru od 1. juna iznosiće 393,00 dinara, a povratna karta za ovaj tarifni rang voza od sledećeg meseca biće svega 628 dinara, navode iz ovog preduzeća.

ST/N. PANČIĆ

Brzi voz Soko

 

Kako je otvaranjem brze pruge oblast između Beograda i Novog Sada postala jedinstveno tržište rada, čiji dalji razvoj zahteva i veću mobilnost radne snage, „Srbija voz” je obezbedio i posebne uslove za prevoz zaposlenih – cena mesečne pretplatne karte za regio voz iznosiće 6.874,00 dinara, što je za čak 48 odsto niže za radnike koji koriste voz kao prevozno sredstvo u odnosu na ukupnu cenu pojedinačnih karata na mesečnom nivou koje su bile dostupne tokom promotivnog perioda, istakli iz preduzeća Srbija voz.

Sve dodatne informacije o redu vožnje i cenama voznih karata za pojedine relacije se mogu naći na sajtu www.srbvoz.rs.

Karte se mogu kupiti na putničkim blagajnama i kartomatima, a kupovinom onlajn na sajtu „Srbija voza“ ili putem mobilne aplikacije obezbeđen je i dodatni popust od 5 odsto.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);